Reklam
Reklam
temin bolu dagi tuneli gecisinde kar yagisi etkili oluyor ulasim rahat yTMseIJ2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

TEM’in Bolu Dağı Tüneli geçişinde kar yağışı etkili oluyor: Ulaşım rahat

İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde kar yağışı devam ediyor. Bölgeye ulaşım rahat sağlanıyor.

Bolu’da 2 gün önce öğle saatlerinde kar yağışı başladı. 2 gündür TEM’in Bolu geçişinde kar kalınlığı yeşil alanlarda 75 santimetreyi aştı. Kar yağışının etkisini gösterdiği Bolu Dağı Tüneli geçişinde sürücüler dikkatli ilerlerken, ulaşım rahat sağlanıyor. Karayolları ekipleri bölgede sürekli ring halinde yolun kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kış lastiği takmayan ve aracı arıza yapan sürücüler sebebiyle bölgede trafik zaman zaman aksıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
aniden bastiran saganak duzcelileri hazirliksiz yakaladi DPXYweWX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Aniden bastıran sağanak Düzcelileri hazırlıksız yakaladı

Düzce’de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, ulaşımda aksamalar yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent genelinde başlayan sağanak, kısa sürede şiddetini artırdı. Etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, sürücüler yollarda oluşan su birikintileri içinde ilerlemekte güçlük çekti. Yağışa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise korunmak için kapalı alanlara ve iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.

Zaman zaman ulaşımda aksamaların yaşandığı kentte, yetkililer vatandaşları uyardı. Ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek diğer olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istenirken, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklarla etkisini sürdürmesinin beklendiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin