Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0

TEM’de yanan araba küle döndü

temde yanan araba kule dondu 0 LgeH3b3Q
TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde İstanbul istikametine seyreden arabada çıkan yangında araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, gece saatlerinde TEM Otoyolu’nun Bolu Batı Gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden Aşır A. idaresindeki 34 FV 8947 plakalı arabanın motor kısmından şimdi bilinmeyen bir sebeple dumanlar yükselmeye başladı. Dumanlar kısa müddette alevlere dönüştü. Aracın yandığını fark eden Aşır A., arabası emniyet şeridine park etti. Aşır A., durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımlarınca yanan araba söndürüldü. Yangın sebebiyle maddi hasarın meydana geldiği araba kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin