TEM’de tır devrildi, kilometrelerce kuyruk oluştu - Karabük Haber Postası
temde tir devrildi kilometrelerce kuyruk olustu tP9kD9Ox jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

TEM’de tır devrildi, kilometrelerce kuyruk oluştu

TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde kontrolden çıkan çift dorseli tır devrildi. Kazanın ardından uzun araç kuyruklarının oluştuğu otoyolun İstanbul istikameti, yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından trafiğe açıldı.

Kaza, TEM Otoyolu Gümüşova rampalar mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Muhammet S. idaresindeki kargo yüklü çift dorseli tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde Gümüşova rampalar mevkisinde devrildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Yaklaşık 1,5 saatlik çalışmanın ardından devrilen tır kaldırılarak, yol trafiğe açıldı.

Kaza sebebiyle oluşan kilometrelerce araç kuyruğu havadan drone ile de görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin