TEM’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
temde bariyerlere carpan otomobil hurdaya dondu 1 yarali wwXwJ6dc jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

TEM’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde bariyere çarpan Tofaş marka otomobil hurdaya döndü. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Yukarı Soku Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyreden M.G. idaresindeki 11 EP 386 plakalı otomobil, Yukarı Soku Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı. Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil hurdaya döndü. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin