TEM’de arıza yapan kamyonu emniyet şeridine park etti, kamyon çarptı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
temde ariza yapan kamyonu emniyet seridine park etti kamyon carpti 1 yarali ieG6mHNB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

TEM’de arıza yapan kamyonu emniyet şeridine park etti, kamyon çarptı: 1 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde arıza sebebiyle emniyet şeridinde bekleyen kamyona, tıpkı şeritte ilerleyen kamyon çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Yeniçağa ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden A.Ç. yönetimindeki 36 SA 998 plakalı kamyon arıza yaptı. Aracı arıza yapan şoför kamyonu emniyet şeridine park etti. Birebir istikamette seyreden E.S. idaresindeki 34 SV 0111 plakalı kamyon, park halindeki kamyona geriden çarptı. Kazada E.S. yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye Otoyol Jandarma, sıhhat ve itfaiye grupları sevk edildi. Yolda jandarma takımları tarafından güvenlik tedbiri alındı. İtfaiye takımları tarafından kazada araçta sıkışan E.S. bulunduğu yerden çıkartılarak sıhhat takımlarına teslim edildi. Sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralı sürücü Bolu İzzet Baysal Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
222222
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 13:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Çetinkaya, öğrencileri belediyede ağırladı

Yerel yönetimler dersi kapsamında Belediye Başkanı ile söyleşi yapmak isteyen öğrenciler, Başkan Özkan Çetinkaya’nın konuğu oldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, Başkan Çetinkaya’nın kendini tanıtmasıyla başladı.

Başkan Çetinkaya, iki çocuğu olduğunu, yoğun iş temposu nedeniyle onları çok özlediğini ve çocuklarıyla vakit geçirmenin kendisi için en büyük mutluluk olduğunu belirtti. “Sizler de onlar gibi bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin geleceği için çalışmaktan gurur duyuyoruz” diyen Çetinkaya, öğrencilerin belediye çalışmaları, sunulan hizmetler, hobileri ve hayalleri gibi merak ettikleri tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

Karabük Belediyesi’nin çocuklara yönelik hizmetlerini hatırlatan Başkan Çetinkaya, kayak ve yüzme kursları, Sanatevi etkinlikleri ve tema parklar hakkında bilgi verdi. Ayrıca Aqua Park projesinin de bulunduğunu söyleyen Çetinkaya, öğrencilerden tam not aldı. Bir hobi edinmenin önemini vurgulayan Başkan, “Anne ve babalarınızı, öğretmenlerinizi üzmeyin; onlar sizin için her zaman en doğrusunu bilir” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda öğrencilerin belediye başkanlığı makamını da görmek istemesi üzerine Başkan Çetinkaya, minik konuklarını makamında ağırladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Çetinkaya, onlarla sohbet ederek hediyeler verdi. Ziyaret, sıcak ve samimi anların ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin