TEM’de arıza yapan kamyonu emniyet şeridine park etti, kamyon çarptı: 1 yaralı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
temde ariza yapan kamyonu emniyet seridine park etti kamyon carpti 1 yarali ieG6mHNB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

TEM’de arıza yapan kamyonu emniyet şeridine park etti, kamyon çarptı: 1 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde arıza sebebiyle emniyet şeridinde bekleyen kamyona, tıpkı şeritte ilerleyen kamyon çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Yeniçağa ilçesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden A.Ç. yönetimindeki 36 SA 998 plakalı kamyon arıza yaptı. Aracı arıza yapan şoför kamyonu emniyet şeridine park etti. Birebir istikamette seyreden E.S. idaresindeki 34 SV 0111 plakalı kamyon, park halindeki kamyona geriden çarptı. Kazada E.S. yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye Otoyol Jandarma, sıhhat ve itfaiye grupları sevk edildi. Yolda jandarma takımları tarafından güvenlik tedbiri alındı. İtfaiye takımları tarafından kazada araçta sıkışan E.S. bulunduğu yerden çıkartılarak sıhhat takımlarına teslim edildi. Sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralı sürücü Bolu İzzet Baysal Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin