Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Ağustos, 2023 12:42 tarihinde yayınlandı
0

“Telefonumu getirsin parasını vereyim”

Edirne’de camide namaz kıldığı esnada yanındaki kişi tarafından telefonu çalınan vatandaş, “Telefonumu getirsin parasını vereyim” diyerek hırsıza seslendi. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edirne’nin Sabuni Mahallesi’nde bulunan Lari Camii’nde cuma namazında vicdanları sızlatan, akıllara durgunluk veren hırsızlık yaşandı. Cuma namazını kılmak için camiye gelen 79 yaşındaki Abbas Ulgen, telefonunu ve gözlüğünü seccadenin yanına koyup namaz kılmaya başladı. Namazın ilerleyen dakikalarında telefonunun çalındığının farkına varan Ulgen, neye uğradığını şaşırdı. Namazın ardından cami görevlileriyle güvenlik kameralarını inceleyen Ulgen, telefonunun çalındığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı.

Abbas Ulgen, telefonunun eski olduğunu ancak telefonda kayıtlı numaraların çok önemli olduğunu söyledi. Telefonda ailesinin fotoğraflarının olduğunu ve çok üzgün olduğunu anlatan Ulgen, hırsıza seslendi. Ulgen, telefonu getirmesi halinde kendisine para vereceğini ve şikayetçi olmayacağını ifade etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin