"Telefonumu getirsin parasını vereyim" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Ağustos, 2023 12:42 tarihinde yayınlandı
0
1

“Telefonumu getirsin parasını vereyim”

Edirne’de camide namaz kıldığı esnada yanındaki kişi tarafından telefonu çalınan vatandaş, “Telefonumu getirsin parasını vereyim” diyerek hırsıza seslendi. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edirne’nin Sabuni Mahallesi’nde bulunan Lari Camii’nde cuma namazında vicdanları sızlatan, akıllara durgunluk veren hırsızlık yaşandı. Cuma namazını kılmak için camiye gelen 79 yaşındaki Abbas Ulgen, telefonunu ve gözlüğünü seccadenin yanına koyup namaz kılmaya başladı. Namazın ilerleyen dakikalarında telefonunun çalındığının farkına varan Ulgen, neye uğradığını şaşırdı. Namazın ardından cami görevlileriyle güvenlik kameralarını inceleyen Ulgen, telefonunun çalındığını gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı.

Abbas Ulgen, telefonunun eski olduğunu ancak telefonda kayıtlı numaraların çok önemli olduğunu söyledi. Telefonda ailesinin fotoğraflarının olduğunu ve çok üzgün olduğunu anlatan Ulgen, hırsıza seslendi. Ulgen, telefonu getirmesi halinde kendisine para vereceğini ve şikayetçi olmayacağını ifade etti. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
d6b1e8d8 63d8 4627 b63e 792e7336ee37
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 15:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

 Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yalnız yaşayan 52 yaşındaki kişi, evinde ölü bulundu.

Olay, Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eve gelen yakınları E. D.’yi odada hareketsiz hâlde yatarken buldu. Durumun bildirilmesi üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde E. D.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

E. D.’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin