Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2019 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Tekno-Kıyafet Yarışması düzenlendi

Öğrencilerin çok yönlü düşünmelerini sağlamak, bu amaç doğrultusunda yapılan eğitimlerle çocukların ve toplumun bilinç düzeyini artırmak amacıyla atık malzemeler kullanılarak doğa ve sevgi temalı kıyafetlerin tasarlandığı “Tekno-Kıyafet Yarışması” düzenlendi.

Safranbolu Özel Murat Yıldırım Okulları (MY Koleji) Kampüs binasında gerçekleştirilen yarışmaya Müdür Yardımcısı Nevzat Akbaş, Şube Müdürü Erdal Üngören, Safranbolu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu Özel Murat Yıldırım Okulları Genel Müdürü Rafet Çelen, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Karabük’teki anaokulları arasında yapılan yarışmada öğrenciler ve öğretmenleri sadece atık malzemeleri kullanarak yaptıkları kıyafetleri jüri üyelerine sergiledi. Jürinin değerlendirmesi sonucunda Karabük Üniversitesi bünyesinde açılmış olan Demir Çocuk Anaokulu öğretmeni Hülya Kapucuoğlu ve öğrencisi Elif Asude Özkan birinciliğe layık görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yesilirmak tasti tarim arazileri sular altinda kaldi 9TvUlGRc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Yeşilırmak taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Tokat’ın Pazar ilçesinde Yeşilırmak’ın taşması sonucu binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kaldı. Taşkının etkili olduğu bölge havadan görüntülendi.

Son günlerde etkili olan sağanak yağışların ardından Yeşilırmak’ın debisi yükseldi. Pazar ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi mevkiinde ırmak yatağından taşan su, çevrede bulunan tarım arazilerine yayıldı. Özellikle ekili alanların büyük bölümünün su altında kaldı. Bölgede geniş tarım arazileri göle döndü. Taşkın nedeniyle yolların da sular altında kaldığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin