Reklam
Reklam
tekerlekli sandalye tenis turkiye sampiyonasi basliyor kF4Iykpp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ağustos, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Tekerlekli Sandalye Tenis Türkiye Şampiyonası başlıyor

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi, 8-11 Eylül 2025 tarihleri ortasında kıymetli bir spor tertibine konut sahipliği yapacak.

Tekerlekli Sandalye Tenis Türkiye Şampiyonası, Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tenis kortlarında gerçekleştirilecek.

Tekerlekli Sandalye Tenis Türkiye Şampiyonası, Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tenis kortlarında gerçekleştirilecek.

Şampiyona öncesinde, tertibin meselesiz bir biçimde yürütülmesi hedefiyle misyon dağılım toplantısı düzenlendi. Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında yapılan toplantıda, şampiyona sürecinde vazife alacak ünitelerin uyumu, gerekli hazırlıklar ve planlamalar ele alındı.

Yetkililer, Çaycuma’da birinci kere düzenlenecek bu değerli tertibin hem ilçenin tanıtımı hem de engelli sporlarının gelişimi açısından büyük değer taşıdığını söz etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cok programli liseden bilim fuari 9PiKVdUt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çok Programlı Lise’den bilim fuarı

Devrek’in Çaydeğirmeni Beldesinde düzenlenen bilim fuarında öğrenciler hünerlerini sergilediler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çay eğirmeni Beldesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı programı davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Düzenlenen programa saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından sergilenen folklor gösterileri ve şiirlerin okunmasından sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Okula verdiği desteklerden dolayı İş İnsanı Mithat Çanakçı’ya okul idaresi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi

Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen ve 2025-2026 eğitim öğretim yılı kapsamında hayata geçirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı etkinliği Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştiril yakın ilgi gördü.20 proje ve 8 kategorinin yer aldığı bilim şenliğinde öğrenciler tarafından hayata geçirilen görseller davete gelenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Düzenlenen etkinliğe; Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, İlçe Müftüsü Murat Mutlu, İş İnsanı Mithat Çanakçı,Okul Müdürü Musa Eren ile çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin