Teğmen Damat Eşi ile Birlikte Demokrasi Nöbetine Katıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Teğmen Damat Eşi ile Birlikte Demokrasi Nöbetine Katıldı

Karabük’te bir subay, evlendiği gün gelinlik içindeki eşiyle birlikte demokrasi nöbetine katıldı.
Karabük kent meydanında toplanan vatandaşlar, FETÖ’nün darbe girişimine tepki gösterdi. İl Müftüsü Halil Bektaş’ın akşam ve yatsı namazlarını kıldırdığı meydanda, Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu.
Düğün merasimini yapan Teğmen Ali Çelik, eşi Mihriye Çelik’i de yanına alarak demokrasi nöbetine destek verdi. Gelin ve damatlıkları içinde meydana gelen çifti Milletvekili Burhanettin Uysal ve vatandaşlar tebrik etti.
Gelin Mihriye Çelik, “Gelecek nesillerimiz ve doğacak çocuklarımız için Allah kötü günler göstermesin. Hainlere fırsat vermesin diye meydanlardayız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
destej
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 13:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yatırımcılara sunulan fırsatlar anlatılacak

Batı Karadeniz’de faaliyet gösteren işletmelere yönelik önemli bir destek programı için bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Yerel Kalkınma Hamlesi ve Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Programı kapsamında gerçekleştirilecek toplantıda, bölgedeki yatırımcılara sunulan fırsatlar detaylı şekilde anlatılacak.

Toplantı, 22 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 14.00’te Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak. Etkinlik, özellikle Karabük ili ve TR81 Bölgesi’nde faaliyet gösteren KOBİ ve işletmeleri kapsıyor.

Program kapsamında SoGreen Geri Ödemeli Finansman Desteği ile 2,5 milyon TL’den 7,5 milyon TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulurken, Yerel Kalkınma Hamlesi Programı ile yatırımcılara çeşitli vergisel avantajlar ve teşvik unsurları sağlanıyor.

Bilgilendirme toplantısında; yeşil dönüşüm yatırımları, enerji verimliliği uygulamaları, çevre dostu üretim süreçleri ile kadın ve genç istihdamını destekleyen projeler başta olmak üzere birçok alanda sunulan destekler ele alınacak. Ayrıca katılımcılara, teşvik mekanizmalarından nasıl yararlanabilecekleri konusunda da kapsamlı bilgiler verilecek.

Yetkililer, bölgedeki işletmelerin rekabet gücünü artırmayı ve sürdürülebilir kalkınmayı desteklemeyi amaçlayan programa tüm ilgilileri davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin