Reklam
Reklam
67693b547bdd4
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Aralık, 2024 13:28 tarihinde yayınlandı
0

TCDD, Karabük’te 10 Makinist Alacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 204 makinist işçi alımı yapacağını duyurdu.  Karabük ili için ise 10 makinist alınacak. Başvurular 23 Aralık itibariyle başlarken, 27 Aralık tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecek.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞLADI

Yayımlanan ilanda adayların İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinden sadece birine başvurabilecekleri ifade edildi. Başvuru tarihi itibarıyla belirtilen okul bölümlerinden mezun olunması gerektiği açıklandı.

Başvuruların sadece online olarak kabul edileceği personel alımında posta ile yapılan teslim ya da başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edildi. Adaylar İŞKUR üzerinden başvuru yaptıktan sonra evraklarını belirtilen tarihler arasında şahsen “TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’na” teslim etmesi gerekiyor.

BÖLÜM ŞARTI VAR

Makinist işçi olarak yapılacak alımlarda adayların mezun olması gereken bölümler şu şekilde sıralandı:

“Elektrik, elektronik teknolojisi, otomotiv teknolojisi, mekatronik, makine, raylı sistemler makine teknolojisi, raylı sistemler elektrik ve elektronik, raylı sistemler makinistliği”

BAŞVURU EVRAKLARI

Adaylar başvurularını yaptıktan sonra istenilen evrakları belirtilen tarihler arasında şahsen teslim etmesi gerekecek. İşte istenilen evraklar:

Nüfus cüzdanı fotokopisi, Öğrenim belgesi, Askerlik durum belgesi, TC kimlik numarasının yazılı Adli Sicil Kaydı, TCDD’nin sitesinde yayınlanacak İş Talep Bilgi Formu, TCDD’de yayınlanacak olan Başvuru Formu, MYK 11UY0035-4 Tren Makinisti Belgesi, KPSS sonuç belgesi Yayımlanan ilanda işçi makinistlerin 4857 sayılı İş Kanunu’na göre görev yapacağı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin