Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2024 13:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tayland’da 34 metrelik süper yat alev alev yandı

Tayland'ın ünlü tatil adası Phuket'te bir koya demir atan 34.2 metre uzunluğundaki lüks yat, çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Tayland'ın turistik Phuket Adası'nın Chaong Koyu’nda demir atan milyonlarca dolar değerindeki süper yatta pazartesi günü henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler diğer botlar tarafından fark edilirken, yangına Tayland Donanmasına ait acil durum gemileri müdahale etti. Süper yatta kimsenin bulunmadığı, yangının 3.5 saatte kontrol altına alınabildiği öğrenildi. 34.2 metrelik süper yat ise yangının ardından kullanılamaz hale geldi. Tayland'da 34 metrelik süper yat alev alev yandı. Phuket Denizcilik Ofisi Yöneticisi Natchapong Pranit yaptığı açıklamada, Fransız yapımı olduğu öğrenilen süper yatın adada kiralık olarak işletildiğini, yangın sırasında teknede kimsenin olmamasının da müdahaleyi geciktirdiğini belirtti. Gövdesi tamamen küle dönen süper yat, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından limana çekilirken, yangının nedenine yönelik inceleme başlatıldı.

blank
Haber Merkezi tarafından
08 Nisan, 2025 22:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Özçelik-İş Sendikası ve KARDEMİR A.Ş. 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi İmzalayacak

Özçelik-İş Sendikası, KARDEMİR A.Ş. ile 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'ni imzalamak için tören düzenleyecek. Törende, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin de yer alacağı bildirildi.

Sözleşme, 9 Nisan 2025 Çarşamba günü saat 15.00’te, KARDEMİR Genel Müdürlük Binası Toplantı Salonu’nda imzalanacak. İmza töreninin ardından, Değirmenci ve beraberindeki Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karabük Şube Yöneticileri basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda, 17. Dönem Toplu İş Sözleşmesi süreci ve KARDEMİR çalışanlarına sağlanan kazanımlar hakkında bilgi verilecek.

Basın toplantısı, aynı gün saat 18.00’de Yenişehir Kulübü, KARDEMİR Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Özçelik-İş Sendikası, tüm basın mensuplarını bu önemli etkinliğe davet etti. İmzalanacak sözleşmenin, bölge ve ülke genelinde sendikal faaliyetler açısından büyük bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.