Karabük Postası tarafından
18 Mayıs, 2023 11:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tavuk yüklü kamyonet devrildi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrilen tavuk yüklü kamyonetteki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza, Kastamonu’nun Araç ilçesi Kastamonu-Karabük karayolu Karasu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Parlak idaresindeki, plakası öğrenilemeyen tavuk yüklü kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrildi. Kazada Murat Parlak hayatını kaybederken, Fırat H. ise yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Fırat K. hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Murat Parlak’ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek, başını kaldırıma çarpan şoför ağır yaralandı.
Kaza, 00.30 sıralarında Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Aydınpınar Caddesi istikametine gitmekte olan E.K yönetimindeki 54 AIA 343 plakalı motosiklet, kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde eşi ile çocuğu bulunan E.B yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan E.K ağır yaralandı. Yaralı E.K. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Elektrikli bisiklette bulunan 3 kişi ise 112 acil sıhhat gruplarının yaptıkları denetimlerin akabinde hastaneye gitmek istemedikleri için ambulanstan indirildiler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin