karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
04 Ekim, 2019 11:16 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Tavuk üçüncü kattan kuş gibi uçtu

Yenice ilçesine bağlı Şirinköy Köyü’nde üç katlı bir evin çatısına çıkan tavuk sahibini şaşırttı. İlçeye bağlı Şirinköy Köyü’nde Satılmış ve Zeki Bostancı kardeşlere ait 3 katlı evin çatısına çıkan tavuk şaşkınlığa neden oldu. Yok artık dedirten olayda tavuğun çatıya nasıl çıktığı merak konusu olurken, ev sahibi tarafından görülen hayvan çatıdan indirilmeye çalışıldığı sırada bir kuş gibi üç katlı binadan uçarak yere indi. Ev sahibi, Satılmış Bostancı çatıda gözüne çarpan şeyin tavuk olduğunu görünce rüya gördüğünü zannettiğini belirterek, “Günümüzde insanların intihar etmek için çıktıkları çatıda tavuğu görmek bizi şaşırttı. Kapıların kilitli olduğu bir evin çatısına tavuğun nasıl çıktığını gerçekten merak ediyorum. Hayvanı aşağıya indirmek için çatıda biraz mücadele verdik. Kısa kovalamacanın ardından korkan tavuk bir kuş gibi uçarak yere indi. Aşağıya indiğimde herhangi bir sıkıntısı gözükmüyordu.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kampus iftarlari etkinligi gencleri ayni sofrada bulusturdu KmJglpyi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Kampüs İftarları” etkinliği gençleri aynı sofrada buluşturdu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen "Kampüs İftarları" programında gençlerle iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla "Kampüs İftarları" programı düzenlendi. İftar programına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle aynı sofrada iftar yapan Genel Müdürü Efendioğlu, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek üniversite kampüslerinde düzenlenen iftar programlarının gençleri bir araya getirdiğini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Küçük ise öğrenci topluluklarının yürüttüğü projelerin bu başarıda önemli rol oynadığını ifade ederek, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini çeşitlendirerek üniversitenin başarılarını artırmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Kuşcu da üniversitenin son dönemde ÜNİDES programında üst sıralarda yer almasının önemli bir başarı olduğunu belirtti.
İftarın ardından "Kampüste Ramazan Bereketi" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Hacivat-Karagöz ve Aşık ile Maşuk gösterileri katılımcılardan ilgi gördü. Etkinlik boyunca öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. Öğrenci toplulukları kurdukları stantlarda projelerini tanıttı.
Programın son bölümünde ise üniversiteli gençlerle ÜNİDES buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin proje ve fikirlerini paylaşma imkanı bulduğu buluşmada, gençlik çalışmalarına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Programa; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, Genel Müdür Yardımcıları Tarık Karkınçam, Tuncay Ulusan ve M. Tayyip Kahyaoğlu katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin