Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 15:26 tarihinde yayınlandı
0

Tavsiye üzerine geldiği MEDİKAR’da sağlığına kavuştu

İstanbul’dan tavsiye üzere Karabük’teki Özel Medikar Hastanesine gelen kalp hastası Hamiyet Bardak, gerçekleştirilen başarılı operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.

İstanbul’da 2017 yılında kalp kapağı ameliyatı olan Hamiyet Bardak, bir süre sonra hareket etmekte zorlanmaya başlayınca hastaneye başvurdu. Yapılan kontrollerde Bardak’ın iki karıncık arasında delik tespit edildi. Üçüncü kez ameliyat olmasına karar verilen Bardak’a Karabük’teki Özel Medikar Hastanesinde görev yapan Prof. Dr. Caner Arslan tavsiye edildi.
Burada yapılan amliyatla Aort kapak ile birlikte hastanın çıkan aort damarı değiştirilirken iki karıncık arasında deliğinde kapatılması sağlandı.

Bardak, başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası konuşan Hamiyet Bardak, “3. kez kalp kapak ameliyatı kararı verildikten sonra açıkçası çok tedirgin olduk ancak Caner hoca ile görüştükten sonra kendisine çok güvendik ve ikna olduk. Ameliyat olmak için Özel Medikar Hastanesine gitmeye karar verdik. Başta Caner Hoca ve ekibi olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederiz” dedi.

Prof.Dr. Caner Arslan da “Hastamızı sağlıklı bir şekilde göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz , tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibimiz ve hastanemizin eksiksiz geniş imkânları sayesinde birçok kapsamlı Kalp Ameliyatlarını başarı ile gerçekleştirerek hastalarımızın sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olmaktan mutlu oluyoruz ” ifadelerine yer verdi.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
3c8a800d f03d 4aad 8409 c5dfb98b3a34
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Belenköy TOKİ’ de neler oluyor?

Karabük’te bulunan Belenköy TOKİ Konutları’nda son günlerde gündeme gelen yönetimle ilgili iddialar, site sakinleri arasında tartışmalara neden oldu. Özellikle aidat ücretleri ve mali işlemler konusunda ortaya atılan iddiaların ardından bazı kat maliklerinin harekete geçtiği öğrenildi.

İddiaya göre site sakinleri, aidat ve ortak gider faturalarının yüksek geldiğini öne sürerken, mali süreçlere ilişkin çeşitli soru işaretlerinin bulunduğunu ifade etti. Konuyla ilgili olarak bazı kat maliklerinin bir araya gelerek mevcut yönetimin faaliyetlerinin detaylı şekilde incelenmesini talep ettiği belirtildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre bazı kat maliklerinin site yönetimine kayyum atanmasını istediği, ayrıca yönetim hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı da iddialar arasında yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin