Tavsiye üzerine geldiği MEDİKAR’da sağlığına kavuştu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 15:26 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 21.09.2023 10:55
0
0

Tavsiye üzerine geldiği MEDİKAR’da sağlığına kavuştu

İstanbul’dan tavsiye üzere Karabük’teki Özel Medikar Hastanesine gelen kalp hastası Hamiyet Bardak, gerçekleştirilen başarılı operasyonla yeniden sağlığına kavuştu.

İstanbul’da 2017 yılında kalp kapağı ameliyatı olan Hamiyet Bardak, bir süre sonra hareket etmekte zorlanmaya başlayınca hastaneye başvurdu. Yapılan kontrollerde Bardak’ın iki karıncık arasında delik tespit edildi. Üçüncü kez ameliyat olmasına karar verilen Bardak’a Karabük’teki Özel Medikar Hastanesinde görev yapan Prof. Dr. Caner Arslan tavsiye edildi.
Burada yapılan amliyatla Aort kapak ile birlikte hastanın çıkan aort damarı değiştirilirken iki karıncık arasında deliğinde kapatılması sağlandı.

Bardak, başarılı operasyonla sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası konuşan Hamiyet Bardak, “3. kez kalp kapak ameliyatı kararı verildikten sonra açıkçası çok tedirgin olduk ancak Caner hoca ile görüştükten sonra kendisine çok güvendik ve ikna olduk. Ameliyat olmak için Özel Medikar Hastanesine gitmeye karar verdik. Başta Caner Hoca ve ekibi olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederiz” dedi.

Prof.Dr. Caner Arslan da “Hastamızı sağlıklı bir şekilde göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz , tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibimiz ve hastanemizin eksiksiz geniş imkânları sayesinde birçok kapsamlı Kalp Ameliyatlarını başarı ile gerçekleştirerek hastalarımızın sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olmaktan mutlu oluyoruz ” ifadelerine yer verdi.(Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsun yeni osbde surec hizlaniyor zO9ecutw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun Yeni OSB’de süreç hızlanıyor

Samsun’da kurulma çalışmaları süren ve Türkiye’nin en modern organize sanayi bölgelerinden(OSB) biri olması hedeflenen Yeni OSB’de önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Projenin geleceğini şekillendirecek başlıklar masaya yatırıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Yeni OSB Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Vali Yardımcısı V./Tekkeköy Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, organize sanayi bölgesinde yer alan küçük ölçekli parsellerin ön tahsis şartları ele alınırken, altyapı inşaatları kapsamında yapılması planlanan ilave çalışmalar da değerlendirildi. Bunun yanı sıra, OSB içerisinde planlanan liman ve mendirek alanına ilişkin dolgu planları doğrultusunda hazırlanacak oşinografik ve hidrografik rapor süreci görüşüldü.

Ayrıca, yaklaşık 390 hektarlık alanı kapsayan bölgenin mevcut durumunun tespiti için yapılacak çalışmalar ile OSB’nin genişleme sürecine yönelik imara esas jeolojik etüt konuları da gündeme geldi.

Toplantı, Yeni OSB’nin planlama ve yatırım sürecinde atılacak adımların değerlendirilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin