Bolu’nun Mudurnu ilçesinde okullardaki kar tatili çocuklar için cümbüşe dönüştü. Kartopu oynayan, kardan adam yapan çocuklar karın keyfini doyasıya yaşadı.
Bolu’da, Göynük, Mudurnu, Seben ve Kıbrıscık ilçelerinde tesirli olan kar yağışı sebebiyle eğitime bugün orta verilmişti. Mudurnu’da da tatili fırsat bilen birtakım çocuklar, aileleriyle birlikte dışarıya çıkarak kartopu oynadı, kardan adam yaptı.
Çocukları Oğuzhan ve Feyza birlikte karın tadını çıkaran Tülay Subaşı, “Kardan adam yapmak için sabahtan beri çok heyecanlıyız. Okullar da tatil. Bakalım, kardan adamımız nasıl olacak” dedi.
Tatili fırsat bilen çocuklar karın tadını çıkardı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

