Bolu’nun Mudurnu ilçesinde okullardaki kar tatili çocuklar için cümbüşe dönüştü. Kartopu oynayan, kardan adam yapan çocuklar karın keyfini doyasıya yaşadı.
Bolu’da, Göynük, Mudurnu, Seben ve Kıbrıscık ilçelerinde tesirli olan kar yağışı sebebiyle eğitime bugün orta verilmişti. Mudurnu’da da tatili fırsat bilen birtakım çocuklar, aileleriyle birlikte dışarıya çıkarak kartopu oynadı, kardan adam yaptı.
Çocukları Oğuzhan ve Feyza birlikte karın tadını çıkaran Tülay Subaşı, “Kardan adam yapmak için sabahtan beri çok heyecanlıyız. Okullar da tatil. Bakalım, kardan adamımız nasıl olacak” dedi.


Tatili fırsat bilen çocuklar karın tadını çıkardı
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

