Reklam
Reklam

Tatile Giden Aile Kaza Geçirdi: 4 Yaralı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Temmuz, 2016 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ten Sinop’a tatile gitmek için yola çıkan aileyi taşıyan otomobilin Kastamonu’da yoldan çıkması sonucu, araçta bulunan ikisi çocuk dört kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük’ten Sinop’a tatile gitmek isteyen Ümit Karaman (37) idaresindeki 34 VK 8029 plakalı otomobil, Kastamonu’ya geldiği esnada Kanlıgöl mevkisinde yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü Karaman ile eşi Gülfer (35), kızları Zeynep (3) ve 5 aylık Elif Karaman yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansa alınarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan aileden beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesi devam ettiği öğrenilen 5 aylık bebek Elif Karaman, Ankara’ya sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Denizde boğulma tehlikesi geçiren baba kurtarılamadı

denizde bogulma tehlikesi geciren baba kurtarilamadi KDjBeBq3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Arsin ilçesinde dün denizde boğulmak üzere olan oğlunu kurtarmak için suya giren 48 yaşındaki Fatih Kurutçu, kaldırıldığı hastanede gece geç saatlerde hayatını kaybetti.

Olay, dün öğle saatlerinde ailenin sahilde piknik yaptığı sırada meydana geldi. İddiaya göre denizde boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtarmak isteyen baba Fatih Kurutçu da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden ve yoldan geçmekte olan trafik polisleri vakit kaybetmeden denize girerek baba ve oğlunu sudan çıkardı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan baba ve oğul, sağlık ekiplerinin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak tedavi altına alınan Fatih Kurutçu’dan acı haber geldi.

Fatih Kurutçu’nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, oğlunun ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin