Taşköprü'de Asfaltsız Yol Kalmayacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2015 08:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Taşköprü’de Asfaltsız Yol Kalmayacak

KASTAMONU Taşköprü Belediyesi tarafından asfalt ihtiyacı bulunan caddelerin alt yapıları tamamlanarak sıcak asfalt kaplama çalışmaları başlatıldı.Süleyman Demirel Caddesi’nden başlayan çalışmalar kapsamında Yaşar Okuyan Caddesi, Hüseyin Alpdoğan Caddesi, Şehit Mehmet Sözen Caddesi’nin bir kısmı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Mustafa Sıtkı Erkek Caddesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi ve Şehit Adem Akman Sokak’ta sıcak asfalt çalışması yapılacak. Süleyman Demirel Caddesi’nden başlayan asfalt çalışmasına katılan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 2009 yılında göreve geldikleri günden buyana ilçedeki en büyük eksikliklerden birinin asfalt sorunu olduğunu ve bundan kendilerinin de rahatsız olduklarını kaydetti. Ancak kilitli parke ve sıcak asfalt olmayan alanlarda her yıl 50 bin metrekare kilitli parke çalışması yatıklarını belirten Hüseyin Arslan, “Taşköprü’nün satıh kaplamalı olan asfalt alanları artık sorunlu hale geldi. Yeni yaptığımız yolların da asfalta ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Yaklaşık 70 bin metrekare sıcak asfalt kalitesi ve niteliği yüksek dozda asfaltı Kastamonu Belediyesi ile yaptığımız protokolle sıcak asfalt kaplama yolu yapmaya başladık. Zaten yaşanabilir bir kent olan Taşköprü’nün daha da yaşanılır olması için çalışmalarımız devam edecek. Uzun süredir bu kapsamda yapılmayan asfalt çalışması ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
anne ayi ve yavrulari yolda goruntulendi minik yavrunun cabasi gulumsetti Jjjbfd1k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Anne ayı ve yavruları yolda görüntülendi, minik yavrunun çabası gülümsetti

Gümüşhane’de yolda görüntülenen anne ayı ve iki yavrusundan biri annesiyle kaçarken, diğerinin dağa tırmanma çabası gülümsetti.

Gümüşhane merkeze bağlı Yağmurdere köyünde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, anne ayının iki yavrusuyla birlikte yolun karşısına geçmeye çalıştığı anlar yer aldı. Bu sırada yoldan araçların geldiğini fark eden anne ayı hızla yamaçtan aşağı doğru kaçtı. Yavrulardan biri annesini takip ederek onunla birlikte gözden kaybolurken, annesi ve minik kardeşinin kaçtığını fark edemeyen diğer yavru ise dağa tırmanmaya devam etmeye çalıştı.

Minik ayının dağa tırmanmak için gösterdiği çaba izleyenleri gülümsetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin