Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde çocuklar gönüllerince eğlendi.
Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan aktiflikleri, çocuklar ve aileleri için keyif dolu bir akşamla devam etti. Aktiflik boyunca miniklerin kahkahaları salonu doldururken, aileler de bu özel anlara ortak oldu.
Taşköprü Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak hazırlanan programda, çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler ve interaktif şovlar yer aldı. Aktifliğe katılan çocukların memnunluğu, geceye renk katarken, aileler de huzurlu bir akşam geçirdi.
Taşköprü Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşları bir ortaya getirecek aktifliklerine devam edeceğini duyurdu. Bir sonraki buluşma, 21 Mart Cuma günü saat 20.30’da gerçekleşecek.


Taşköprü Belediyesi’nden çocuklara özel Ramazan coşkusu
Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”
Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.
Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

