Taşköprü Belediyesi, hayırsever vatandaşların dayanaklarıyla her yıl Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan iftar çadırını, bu yıl hava kaideleri sebebiyle kapalı bir alanda kuracak.
Ramazan ayının manevi atmosferini daha sıcak bir ortamda yaşatmak gayesiyle, iftar çadırı bu yıl Taşköprü Belediyesi tarafından Tabakhane Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki kapalı bir dükkanda kurulacak. Böylelikle vatandaşlar, soğuk havadan etkilenmeden, huzurlu bir ortamda iftarlarını açma imkanı bulacak.
Konuyla ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, bir Ramazan ayına daha ulaşmanın sevincini tüm ilçe halkı ve Müslüman alemi olarak yaşadıklarını belirterek, her yıl hayırsever vatandaşların dayanağı ile düzenledikleri iftar sofrasını bu yıl da hava kuralları nedeniyle kapalı alanda gerçekleştireceklerini ve Ramazan ayı boyunca her gün akşam 300 şahsa iftar vereceklerini kaydetti. Lider Arslan, tüm İslam alemine iyi ramazanlar diledi.


163
Taşköprü Belediyesi, iftar çadırını bu yıl kapalı alanda kuracak
19
Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti
Trabzon’un Araklı ilçesinde bir inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.
Olay, Araklı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir inşaatta çalışan Ferhat Uzun (25), henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan genç işçi, binanın temeli için açılan su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Yapılan incelemenin ardından gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

