Reklam
Reklam
taskopru belediye baskani arslan ilk orucunu vatandaslarla acti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mart, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Taşköprü Belediye Başkanı Arslan, ilk orucunu vatandaşlarla açtı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrasında birinci orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

Taşköprü Belediyesi ile hayırseverlerin takviyeleriyle her akşam ilçede iftar çadırı kuruluyor. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da birinci orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Taşköprü halkıyla birebir sofrada buluşarak Ramazan’ın rahmetini paylaşan Lider Arslan, bu mübarek ayın birlik ve beraberliği pekiştirmesini temenni etti.

İftar programında konuşan Lider Arslan, “Mübarek Ramazan ayının birinci iftarında hemşehrilerimizle bir ortaya gelerek birebir sofrada orucumuzu açmanın huzurunu yaşadık. Soğuk havaya karşın iftar soframızın kapılarını bizlere açan Ahmet ve Nurettin Çokçapan’a ve katkılarıyla dayanışma ruhunu büyüten tüm hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin. Ramazan ayının tüm hemşehrilerimize sıhhat, huzur ve rahmet getirmesini diliyorum” dedi.

İftar programına çok sayıda vatandaş katılırken, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca kurulacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin