Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrasında birinci orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.
Taşköprü Belediyesi ile hayırseverlerin takviyeleriyle her akşam ilçede iftar çadırı kuruluyor. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da birinci orucunu vatandaşlarla birlikte açtı. Taşköprü halkıyla birebir sofrada buluşarak Ramazan’ın rahmetini paylaşan Lider Arslan, bu mübarek ayın birlik ve beraberliği pekiştirmesini temenni etti.
İftar programında konuşan Lider Arslan, “Mübarek Ramazan ayının birinci iftarında hemşehrilerimizle bir ortaya gelerek birebir sofrada orucumuzu açmanın huzurunu yaşadık. Soğuk havaya karşın iftar soframızın kapılarını bizlere açan Ahmet ve Nurettin Çokçapan’a ve katkılarıyla dayanışma ruhunu büyüten tüm hayırseverlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin. Ramazan ayının tüm hemşehrilerimize sıhhat, huzur ve rahmet getirmesini diliyorum” dedi.
İftar programına çok sayıda vatandaş katılırken, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca kurulacağı belirtildi.


0
Taşköprü Belediye Başkanı Arslan, ilk orucunu vatandaşlarla açtı
0
0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

