Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Kasım, 2021 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Taşdalen Başkanlığı Garantiledi

Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongreleri ile ilgili Pazartesi ve Salı günü yapılan  delege seçimlerinde Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini, Safranbolu’da da 27 delegenin 26’sını aldı.

27 Delegenin belirleneceği Safranbolu Belediyesinde, Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen delege seçimleri sonucunda 26 delegeyi aldı.

Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini alan Rıza Taşdelen’in delege ekibine aday olan ve seçimlerden çekilen Kenan Yılmaz ile Murat Dikiltaş’ın 6 delegesinin daha katıldığı belirtildi.

Karabük ve Safranbolu Belediyelerinde yapılan delege seçimleri sonucu şu ana kadar 69 delegeye sahip olan Rıza Teşdelen, Eskipazar ile Ovacık Belediyelerinde belirlenecek 4 delegeyi daha ekibine katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Karabük İl genelinde 73 delegeye sahip olan Taşdelen’in delege ekibine Sinop İl ve Kastamonu’nun bazı ilçe belediyelerinden de belirlenecek olan toplamda 38 delegenin en az 10 tanesini alacağı  ifade ediliyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak olan Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongresinde oy kullanacak toplam 125 delegenin, en az 80’i ile kongre salonuna girmesi beklenilen Rıza Taşdelen’in şimdiden şube başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Delege seçimlerinden sonra açıklamada bulanan ve kendisine destek veren herkese teşekkür eden Taşdalen, “aylardır çok çalıştık, tüm arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze  kattık. Tüm arkadaşlarımıza, emekçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Birlik vöe beraberlik içinde çok güzel işlere imza atacağız. Hepinize minnettarım. ” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin