Taşdalen Başkanlığı Garantiledi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Kasım, 2021 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Taşdalen Başkanlığı Garantiledi

Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongreleri ile ilgili Pazartesi ve Salı günü yapılan  delege seçimlerinde Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini, Safranbolu’da da 27 delegenin 26’sını aldı.

27 Delegenin belirleneceği Safranbolu Belediyesinde, Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen delege seçimleri sonucunda 26 delegeyi aldı.

Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini alan Rıza Taşdelen’in delege ekibine aday olan ve seçimlerden çekilen Kenan Yılmaz ile Murat Dikiltaş’ın 6 delegesinin daha katıldığı belirtildi.

Karabük ve Safranbolu Belediyelerinde yapılan delege seçimleri sonucu şu ana kadar 69 delegeye sahip olan Rıza Teşdelen, Eskipazar ile Ovacık Belediyelerinde belirlenecek 4 delegeyi daha ekibine katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Karabük İl genelinde 73 delegeye sahip olan Taşdelen’in delege ekibine Sinop İl ve Kastamonu’nun bazı ilçe belediyelerinden de belirlenecek olan toplamda 38 delegenin en az 10 tanesini alacağı  ifade ediliyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak olan Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongresinde oy kullanacak toplam 125 delegenin, en az 80’i ile kongre salonuna girmesi beklenilen Rıza Taşdelen’in şimdiden şube başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Delege seçimlerinden sonra açıklamada bulanan ve kendisine destek veren herkese teşekkür eden Taşdalen, “aylardır çok çalıştık, tüm arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze  kattık. Tüm arkadaşlarımıza, emekçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Birlik vöe beraberlik içinde çok güzel işlere imza atacağız. Hepinize minnettarım. ” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin