Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Kasım, 2021 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Taşdalen Başkanlığı Garantiledi

Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongreleri ile ilgili Pazartesi ve Salı günü yapılan  delege seçimlerinde Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini, Safranbolu’da da 27 delegenin 26’sını aldı.

27 Delegenin belirleneceği Safranbolu Belediyesinde, Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen delege seçimleri sonucunda 26 delegeyi aldı.

Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini alan Rıza Taşdelen’in delege ekibine aday olan ve seçimlerden çekilen Kenan Yılmaz ile Murat Dikiltaş’ın 6 delegesinin daha katıldığı belirtildi.

Karabük ve Safranbolu Belediyelerinde yapılan delege seçimleri sonucu şu ana kadar 69 delegeye sahip olan Rıza Teşdelen, Eskipazar ile Ovacık Belediyelerinde belirlenecek 4 delegeyi daha ekibine katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Karabük İl genelinde 73 delegeye sahip olan Taşdelen’in delege ekibine Sinop İl ve Kastamonu’nun bazı ilçe belediyelerinden de belirlenecek olan toplamda 38 delegenin en az 10 tanesini alacağı  ifade ediliyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak olan Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongresinde oy kullanacak toplam 125 delegenin, en az 80’i ile kongre salonuna girmesi beklenilen Rıza Taşdelen’in şimdiden şube başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Delege seçimlerinden sonra açıklamada bulanan ve kendisine destek veren herkese teşekkür eden Taşdalen, “aylardır çok çalıştık, tüm arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze  kattık. Tüm arkadaşlarımıza, emekçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Birlik vöe beraberlik içinde çok güzel işlere imza atacağız. Hepinize minnettarım. ” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin