Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Kasım, 2021 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Taşdalen Başkanlığı Garantiledi

Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongreleri ile ilgili Pazartesi ve Salı günü yapılan  delege seçimlerinde Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini, Safranbolu’da da 27 delegenin 26’sını aldı.

27 Delegenin belirleneceği Safranbolu Belediyesinde, Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkan Adayı Rıza Taşdelen delege seçimleri sonucunda 26 delegeyi aldı.

Karabük Belediyesindeki 56 delegenin 37’sini alan Rıza Taşdelen’in delege ekibine aday olan ve seçimlerden çekilen Kenan Yılmaz ile Murat Dikiltaş’ın 6 delegesinin daha katıldığı belirtildi.

Karabük ve Safranbolu Belediyelerinde yapılan delege seçimleri sonucu şu ana kadar 69 delegeye sahip olan Rıza Teşdelen, Eskipazar ile Ovacık Belediyelerinde belirlenecek 4 delegeyi daha ekibine katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Karabük İl genelinde 73 delegeye sahip olan Taşdelen’in delege ekibine Sinop İl ve Kastamonu’nun bazı ilçe belediyelerinden de belirlenecek olan toplamda 38 delegenin en az 10 tanesini alacağı  ifade ediliyor.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde yapılacak olan Belediye İş Sendikası Karabük Şube Kongresinde oy kullanacak toplam 125 delegenin, en az 80’i ile kongre salonuna girmesi beklenilen Rıza Taşdelen’in şimdiden şube başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Delege seçimlerinden sonra açıklamada bulanan ve kendisine destek veren herkese teşekkür eden Taşdalen, “aylardır çok çalıştık, tüm arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze  kattık. Tüm arkadaşlarımıza, emekçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Birlik vöe beraberlik içinde çok güzel işlere imza atacağız. Hepinize minnettarım. ” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
4dd97e15 8832 4169 8b0e 708c3d46093b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.

Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin