Tasarruf Tedbirleri Mal Müdürlüklerini  Vurdu - Karabük Haber Postası
efefef
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
04 Aralık, 2025 16:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Tasarruf Tedbirleri Mal Müdürlüklerini  Vurdu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından uygulamaya alınan tasarruf tedbirleri kapsamında Karabük’ün Eflani ve Ovacık ilçelerindeki Mal Müdürlüklerinin kapatılacağı öğrenildi.

Karar doğrultusunda her iki ilçede yıllardır hizmet veren birimler, belirlenen takvim çerçevesinde faaliyetlerini sonlandıracak.

Kapatılan Mal Müdürlüklerinin görev ve işlemleri, bundan böyle Karabük merkezdeki ilgili birimler üzerinden yürütülecek. Vatandaşların vergi, muhasebe ve diğer mali işlemlerini gerçekleştirebilmesi için Karabük’e yönlendirilmesi bekleniyor.

Yetkililer, tedbirlerin kamuda verimliliği artırmayı hedeflediğini belirtirken, bazı vatandaşlar ise hizmetlere erişimin zorlaşacağı gerekçesiyle karara tepki gösterdi. Karar kapsamında diğer ilçelerde benzer düzenlemelerin olup olmayacağı ise önümüzdeki süreçte netlik kazanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gozlugunun altindan bize niye baktin diye silahla vurdular UuZd5tgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

‘Gözlüğünün altından bize niye baktın’ diye silahla vurdular

Samsun’da “gözlüğünün altından bize niye baktın” tartışmasında pompalı tüfekle vurulan şahıs hastaneye kaldırılırken, 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.G.E. (39), pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sol ayağından yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesine kaldırıldı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili M.D.A. (32) ve A.K.’yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Saldırganların, yaralının kendilerine “gözlüğünün altından baktığı” gerekçesiyle ateş açtıkları iddia edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin