Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Tartıştığı kocasını av tüfeği ile öldürdü

Amasya’nın Taşova ilçesinde cinnet getiren bayan, tartıştığı kocasını av tüfeği ile öldürdü.

Ayşe Yalçın, bir müddet evvel Tokat’ın Erbaa ilçesinden Amasya’nın Taşova ilçesindeki bir yakınının yanına geldi. Argümana nazaran, şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Murat Yalçın’da akşam saatlerinde Zirve Mahallesi’ndeki meskenin önüne gelerek eşiyle görüşmek istedi. Çıkan tartışmada cinnet getiren Ayşe Yalçın, meskendeki av tüfeğini alarak kocasına ateş etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve acil sıhhat takımları sevk edildi. Başından vurulan adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Ayşe Yalçın, polislere teslim oldu. Eşinin cenazesi yapılan incelemenin akabinde hastane morguna kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali arslan kurban bagisini kizilaya yapti YEwCIdKQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Arslan, kurban bağışını Kızılay’a yaptı

Bartın Valisi Nuırtaç Arslan, kurbanın kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Kızılay’a bağışladı.

Türk Kızılayı Bartın Şubesi Başkanı Nihat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret ederek, bayram öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaları dikkatle dinleyen Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Türk Kızılayı’nın “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına katılarak kurban bağışında bulundu. Arslan’ın talebi üzerine bağış ve vekalet işlemleri makamda tamamlandı. Vali Nurtaç Arslan, Şube Başkanı Nihat Yalçın Vali Arslan ile istişarelerde bulunarak özellikle Kurban Bayramı gibi zamanlarda ihtiyaç sahiplerine yapılan en küçük yardımın bile önemli olduğunu kaydetti. Vali Arslan Türk Kızılay’ının yürüttüğü misyona dikkat çekerek, herkesi kurban bağışına davet etti. Kızılay Başkanı Nihat Yalçın ve beraberindeki Kızılay ekibi Vali Arslan’a bu paylaşımcı ve yardımseverlik örneği için teşekkür etti. Başkan Nihat Yalçın, “Kurban Bayramı öncesi bağış kampanyalarını sürdürmeye ve iyiliğe vesile olmayı sürdürüyoruz. Sayın Valimize, vekaletle yaptığı kurban bağışı için teşekkür ediyoruz. Güzel örneklerin ve yardımların çoğaldığı ve birbirimize iyi geldiğimiz bir Bartın’da yaşamak için şehrin önde gelen isimlerinin bu yolda örnek olması büyük önem taşıyor. Birlik ve beraberliğin yanı sıra yardımseverliği ile de öne çıkan şehrimizde insanlar kurban bağışında gerçekten göz ardı edilmeyecek oranda ilgi gösteriyor. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz, Allah-ü Teala, ibadetlerini, dualarını ve niyetlerini hayırlı eylesin. İsteyen herkesi Kızılay’ımızın uzattığı, bu yardım, destek elini tutmaya ve ihtiyaç sahiplerine de bayram yaptırmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin