Karabük Postası tarafından
04 Kasım, 2023 18:54 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 05.11.2023 12:57
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tarımda inek skandalı!

Karabük’ün Ovacık ilçesinde hayvancılık ile uğraşan bir çiftin hayvanlarının 4 ay boyunca başkası üzerine göründüğü haberi üzerine başlatılan soruşturma içinden çıkılmaz hal almaya başladı. Hayvanlarına Şap Aşısı yaptırmak için gelen ve veterinerin sistem üzerinden hayvanların gözükmediği söylediği Şaban Ökten’in şikayeti üzerine başlayan ve konunun basında yer almasının ardından sürdürülen soruşturma adeta arap saçına döndü. İddialara göre, Mağdur çiftçi Ökten’in ahırında bulunan ineklerin kulak küpesine göre bakıldığında kendisinde kayıtlı olmadığı ortaya çıkınca başlatılan soruşturmadan kurtulmak isteyenler, yaptıkları hatalarla işin içinden çıkılmaz bir hale dönüştürdü. İNEKLERİN BİR KISMI ÖLÜ ÇIKTI Bu seferde Ökten’e sistem üzerinde geri yükledikleri ineklerin ise bir kısmının ölü bir kısmınınsa sağlam olduğu iddia edilirken, Tarım Müdürlüğündeki İnek meselesinin giderek büyüyeceği görünüyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ev eşyası hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Samsun’da bir vatandaşın ikametinin önüne kargo firması tarafından bırakılan beyaz eşya ve mobilyaların çalınması olayı, polis gruplarının çalışması sonucu kısa müddette aydınlatıldı.
Edinilen bilgiye nazaran, bir kargo firması tarafından bir vatandaşın ikametinin giriş kapısı önüne bırakılan beyaz eşya ve mobilyalar, kimliği belgisiz şahıslarca çalındı. Olayın akabinde harekete geçen polis takımları, yaptıkları çalışma sonucunda hırsızlık olayının şüphelilerinin G.K. ve M.N. olduğunu tespit etti.
Şüpheliler kısa müddette yakalanırken, çalınan eşyalar da bulunarak sahibine eksiksiz biçimde teslim edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan G.K. ve M.N. hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin