Tarım ve Teknoloji Günü Etkinliği Düzenlendi - Karabük Haber Postası
671f6846ce730
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
28 Ekim, 2024 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Tarım ve Teknoloji Günü Etkinliği Düzenlendi

Safranbolu İlçesinde Vilayetler Birliği Ortaokulunda yürütülmekte olan “Bilim ve Teknoloji ile Doğada Yürüyorum Çevre ve İklim Değişikliğinin Farkına Varıyorum” adlı TÜBİTAK 4004 projesinin “Tarım ve Teknoloji Günü” etkinlikleri düzenledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu’nun da katıldığı etkinlikte Kaliforniya Solucan’ından Doğal Gübre Üretimi, Isırgan Otundan Tarım İlacı Üretimi, Vejetatif Üreme uygulamaları yapıldı. Bu kapsamda ağaç aşılama, kökleriyle bitki çoğaltma, çelikleme yöntemlerine yönelik uygulama örnekleri gösterildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu, öğrencilerin yapmış olduğu uygulamalarda onlara eşlik ederek, öğrenmenin önemine vurgu yaptı.  Proje yürütücüsü Okul Müdürü Taner Tünay’dan devam eden proje çalışmaları hakkında bilgi alan Küçükzoroğlu, projede yer alan Okul Müdürü ve öğretmenlere katkılarından dolayı teşekkür ederek öğrencilerimize başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 23 nisan coskusu cocuklarin gosterileri ayakta alkislandi 4uZ65Cbn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 23 Nisan coşkusu: Çocukların gösterileri ayakta alkışlandı

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar tarafından coşkuyla kutlandı. Çocukların sahnelediği gösteriler vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Merkez Spor Salonunda gerçekleştirilen törende çocuklar çeşitli gösteriler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan törende, çocukların gösterileri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Törende günün anlam ve önemine binaen konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Sevgili çocuklar; Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızın güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, geleceğimizi köklü kültürümüzden ilhamla güçlü bir şekilde kurmanız, bilime, teknolojiye, sanata ve spora gelecekte yön vermeniz, al bayrağımızı en yücelerde dalgalandırmanız en büyük arzumuzdur. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle sizleri, özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, kendi toplumunun ve medeniyetimizin değerlerinden beslenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, akademik başarılarının yanı sıra, sporda, sanatta, bilim ve teknolojide yetenekli ve değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirebilmektir. Böylece bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, gücünün ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halkoyunları sahnelendi.

Törene Vali Meftun Dallı, Belediye Başkanı Hasan Baltacı, kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin