Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı:

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde AK Parti seçim ofisinin açılış törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hep söyledik, AK Parti’nin bir neferi olarak belediyecilik AK Parti’nin konusudur diyebilirim. Bu hep böyle olmuştur. Bugün örneklerine baktığımız zaman da böyledir” dedi.
Tarım ve Orman Bakanlı İbrahim Yumaklı bir dizi programa katılmak için Kastamonu’yu ziyaret etti. Bakan Yumaklı’nın ilk durağı Seydiler ilçesi oldu. Seydiler ilçesinde AK Parti’nin seçim ofisinin açılışına katılan Bakan Yumaklı, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

“Belediyecilik AK Parti’nin konusudur”
Partisinin seçim ofisi açılışında konuşan Bakan Yumaklı, “Yerel seçimler içinde bulunduğumuz mekanın, ilçenin, ilin yaşanlarına dair ne vadettiğiniz konusunda önemli bir seçim. İnsanlara daha fazla dokunursunuz. İçinizden birisi orada seçilir. Netice itibari ile o süreç içerisinde bulunduğunuz yer hem de sizin hayat şartlarınız daha iyi olsun istersiniz. Hep söyledik, AK Parti’nin bir neferi olarak belediyecilik AK Parti’nin konusudur diyebilirim. Bu hep böyle olmuştur. Bugün örneklerine baktığımız zaman da böyledir. Hem Seydiler hem Kastamonu’nun bütün ilçeleri hem de Kastamonu’nun merkezinde AK Parti’nin belediyeciliği ile bundan sonraki 5 yıl içerisinde insanlarımızın daha iyi ortamlarda yaşamasını, onların işinden aşına kadar düşünen bir yerel yönetimin seçilmesi için uğraşıyor olacağız” dedi.

“31 Mart’ta bizim yarışımız bitmeyecek”
31 Mart’tan sonra yük ve sorumluluklarının devam edeceğini belirten Yumaklı, “Bu yolda gayret gösteren kim varsa bu duvara tuğla kurmak için çaba gösteriyor. Vekillerimiz zaten Kastamonu için çırpınıyorlar. Bundan sonra da devam edecek. Bizim bir farkımız daha var. 31 Mart’ta bizim yarışımız bitmeyecek, ondan sonra da bu yükümüz ve sorumluluğumuz katlanarak devam edecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

SUV tipi araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’da SUV tipi arabayla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı İç Kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Kazım Paşa Caddesi üzerinden seyir halinde olan Emre Türk yönetimindeki 55 ARF 208 plakalı motosiklet ile 19 Mayıs Bulvarı üzerinde ilerleyen Cumali Yılmaz idaresindeki 55 ARM 714 plakalı SUV tipi araç kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle yere savrulan motosiklet şoförü yaralandı. Olay yerine sevk edilen sıhhat takımları, yaralı sürücüyü birinci müdahalenin akabinde Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazayla ilgili polis takımları tarafından inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin