Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2019 14:43 tarihinde yayınlandı
0

Tarım Müdüründen Arıcılık kurslarına ziyaret

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü  bünyesinde  bu yıl ikincisi açılan  ve halen devam etmekte olan Arıcılık kursunu Tarım ve Orman  İl Müdürü ziyaret ederek kursiyerlerle karşılıklı görüş ve bilgi  alışverişinde bulundular.

Kursa ziyarette bulunan Tarım ve Orman  İl Müdürü  Çetin Ayvalık; arıcılığa karşı bölgemizde  yoğun bir ilgi olduğunu, 2019 yılı içerisinde İl Merkezinde bir kursun gerçekleştirildiğini ve gelen talepler üzerine bu  kursun bitimine müteakip  hemen açılan  ikinci kursla birlikte,  yıl içinde toplam 80 civarında kursiyere  arıcılık eğitimi verdiklerini, kurum olarak bu ilgiden memnuniyet duyduklarını ve vatandaşlardan gelen bu talepleri  her zaman destekleyeceklerini söyledi.

Tarım ve Orman  İl Müdürü Çetin  Ayvalık, kursiyerleri yaptıkları veya yapmayı düşündükleri arıcılık mesleğini öğrenme arzusuyla gösterdikleri  azim ve gayret için tebrik ederek,  kurum olarak üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin