Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2022 16:09 tarihinde yayınlandı
0

Tarım Müdürlüğünden Ramazan Denetimleri

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri,  Ramazan ayı nedeniyle  vatandaşın sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gıda üretim, gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırırken,  denetimde işletmelerin genel hijyen, gıda işleme ve hazırlama ekipman hijyeni, muhafaza şartları, gıda maddelerinin muhteviyatı, fiziki ortamları, asgari teknik ve hijyenik şartlarına uygunluklarının kontrol edildi.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık; “Halkımızın Ramazan ayında da güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için Müdürlüğümüz Gıda Kontrol görevlileri tarafından Ramazan ayı denetimleri aralıksız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığımızın talimatı üzerine gerçekleştirilen denetimlerde amacımız halkın sağlığını korumak ve güvenilir gıda tüketimini sağlamaktır. Toplum sağlığı ve tüketici menfaatlerini korumaya yönelik çalışmalarımız bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir. Mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarı ve yaptırımlar  uygulanacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin