Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2021 10:58 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi Kent’te Açık Hava Sinema Keyfi

Korumanın Başkenti unvanı ile tüm dünyanın yakından takip ettiği Safranbolu’da, vatandaşlar akşamları açık hava sineması ile hoşça vakit geçiriyor.

Bu yıl 22. si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen açık hava sinema geceleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Normalleşmeye geçilen şu günlerde, vatandaşların tam kapanma günlerinde yaşadıkları stresi atmalarına bir nebze de olsa yardımcı olmak ve sinemaseverleri ödüllü filmlerle buluşturmak amacı ile böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Etkinliğimiz 7 Eylül’de başladı ve 15 Eylül’e kadar sürecek. Filmlere ilgi, her geçen gün daha da artıyor. ‘Minderini al gel!’ sloganı ile başlattığımız sinema gecelerinde, her akşam ödül almış bir belgesel ile bir film gösterimi yapıyoruz. Çay ve patlamış mısır ikramlarımız da oluyor. 15 Eylül’e kadar tüm hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz.” dedi.

Sinema gecelerinin kendilerini pandemi stresinden uzaklaştırdığını ifade eden bazı vatandaşlar ise, “Her akşam arkadaşlarımız ya da ailemiz ile buradayız. Hem güzel film ve belgeseller izliyor hem de güzel vakit geçiriyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse’ye gerçekleştirdiği etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Sinema etkinliği her akşam 19.30 – 22.30 saatleri arasında, Aslanlar Mevkii’ndeki Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde yapılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin