Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Eylül, 2021 10:58 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi Kent’te Açık Hava Sinema Keyfi

Korumanın Başkenti unvanı ile tüm dünyanın yakından takip ettiği Safranbolu’da, vatandaşlar akşamları açık hava sineması ile hoşça vakit geçiriyor.

Bu yıl 22. si düzenlenecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen açık hava sinema geceleri, tüm hızıyla devam ediyor.

Normalleşmeye geçilen şu günlerde, vatandaşların tam kapanma günlerinde yaşadıkları stresi atmalarına bir nebze de olsa yardımcı olmak ve sinemaseverleri ödüllü filmlerle buluşturmak amacı ile böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Etkinliğimiz 7 Eylül’de başladı ve 15 Eylül’e kadar sürecek. Filmlere ilgi, her geçen gün daha da artıyor. ‘Minderini al gel!’ sloganı ile başlattığımız sinema gecelerinde, her akşam ödül almış bir belgesel ile bir film gösterimi yapıyoruz. Çay ve patlamış mısır ikramlarımız da oluyor. 15 Eylül’e kadar tüm hemşehrilerimizi etkinliğimize bekliyoruz.” dedi.

Sinema gecelerinin kendilerini pandemi stresinden uzaklaştırdığını ifade eden bazı vatandaşlar ise, “Her akşam arkadaşlarımız ya da ailemiz ile buradayız. Hem güzel film ve belgeseller izliyor hem de güzel vakit geçiriyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse’ye gerçekleştirdiği etkinliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Sinema etkinliği her akşam 19.30 – 22.30 saatleri arasında, Aslanlar Mevkii’ndeki Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde yapılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ailesi geleneksel bayramlasma programinda bir araya geldi n4JvvmDs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ ailesi geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ailesi Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. Programa BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya başta olmak üzere akademik ve idari personel katıldı.

Programda konuşan Rektör Akkaya, Kurban Bayramı’nın paylaşma ve yardımlaşma duygularını pekiştiren önemli bir zaman dilimi olduğunu belirterek “Herkesin geçmiş Kurban Bayramı kutlu olsun. Kurban demek yardımlaşmak demektir. Bizler de böyle dinî ve millî bayramlarda birbirimize daha çok yakınlaşıyoruz. Her günün heyecanlı geçtiği bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bu süreçte böylesine değerli buluşmaların kıymeti daha da artıyor. Temennimiz BARÜ ailesi olarak sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde daha uzun yıllar boyunca nice bayramlarda ve güzel günlerde bir araya gelerek aynı sevinçleri paylaşmaktır.” dedi.

Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, akademik ve idari personel karşılıklı iyi dileklerini ileterek bayram sevincini paylaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin