Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Aralık, 2022 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi İlçede Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Sürüyor

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan tarihi ilçesi Safranbolu’da çevre temizliği ve düzenleme çalışmaları sürüyor.
Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde çalışmalara ara vermeden devam ediyor.
Yetkililerden alınan bilgilere göre kent merkezindeki çalışmaların yanı sıra Sadri Artuç Caddesi, Barış Mahallesi ve Hüseyin Çelebi Mahallesi ile Babasultan Mahallesinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.
Müdürlüğün haftalık programı ve vatandaşların talepleri doğrultusunda asfalt, parke, kaldırım döşeme ve yenileme, taş duvar, bordür, parklarda bakım onarım, orta refüj gibi çalışmalara devam edildiğini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “İhtiyaç duyulan tüm mahalle, cadde ve sokakta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek” dedi.
“Safranbolu için çalışıyoruz”
Ekiplerin soğuk hava koşullarına karşın mesai mefhumu gözetmeden görev başında olduklarını ifade eden Başkan Köse, “Belediye olarak Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşlarımızın çok daha güzel koşullarda yaşamaları için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda yalnızca haftalık programımıza göre değil, Halk Masamıza ve müdürlüklerimize halkımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit polis memuru ugur yildiz dualarla anildi AhmMRJh2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız dualarla anıldı

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 2016 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız, Kastamonu’daki kabri başında anıldı. İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Uğur Yıldız’ın şehadetinin sene-i devriyesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla, annesi Fahriye Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Şehit Uğur Yıldız’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, şehit polis memurunun eşi Perihan Yıldız, annesi Fahriye Yıldız, yakınları, gaziler, emniyet teşkilatı mensupları ve Kastamonu Müftülüğü personelleri, Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız’ın kabri başında dua etti. Şehitlikteki şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin