Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Aralık, 2022 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi İlçede Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Sürüyor

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan tarihi ilçesi Safranbolu’da çevre temizliği ve düzenleme çalışmaları sürüyor.
Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde çalışmalara ara vermeden devam ediyor.
Yetkililerden alınan bilgilere göre kent merkezindeki çalışmaların yanı sıra Sadri Artuç Caddesi, Barış Mahallesi ve Hüseyin Çelebi Mahallesi ile Babasultan Mahallesinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.
Müdürlüğün haftalık programı ve vatandaşların talepleri doğrultusunda asfalt, parke, kaldırım döşeme ve yenileme, taş duvar, bordür, parklarda bakım onarım, orta refüj gibi çalışmalara devam edildiğini kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “İhtiyaç duyulan tüm mahalle, cadde ve sokakta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek” dedi.
“Safranbolu için çalışıyoruz”
Ekiplerin soğuk hava koşullarına karşın mesai mefhumu gözetmeden görev başında olduklarını ifade eden Başkan Köse, “Belediye olarak Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşlarımızın çok daha güzel koşullarda yaşamaları için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda yalnızca haftalık programımıza göre değil, Halk Masamıza ve müdürlüklerimize halkımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 12:56 tarihinde yayınlandı
0

Yangından kurtulmuştu, sokakta ölü bulundu

Karabük‘te sokakta hareketsiz halde bulunan kişi hayatını kaybetti.
Hürriyet Mahallesi Tuğlu Sokak’ta yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen kişinin, Salim Ömeroğlu (61) olduğu tespit edildi.
Ömeroğlu’nun cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Ömeroğlu’nun, geçen şubat ayında Soğuksu Mahallesi Gonca Sokak’ta bulunan 3 katlı binada çıkan yangında mahsur kaldığı ve itfaiye ekiplerince kurtarıldığı öğrenildi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin