Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:03 tarihinde yayınlandı
0

 Tarihi evleriyle ünlü Safranbolu’da sonbahar güzelliği

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sonbaharın gelmesi ile birlikte renk cümbüşü yaşanıyor.
Osmanlı döneminden kalma han, hamam, konak, çeşme, cami ve köprülerle “açık hava müzesini” andıran tarihi Safranbolu ilçesi sonbaharın gelmesiyle ayrı bir güzelliğe büründü. Tarihi evleriyle ünlü ilçe, insanları zamanda yolculuğa çıkartırken sarı ve kırmızı tonlara bırakan yeşil örtü kendisine hayran bırakıyor. Renk cümbüşünün kent dokusuyla birleştiği o güzellikler drone ile havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda motosiklet park halindeki otomobile carpti 1 yarali gjxjFVhD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da motosiklet park halindeki otomobile çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde park halindeki otomobile arkadan çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.K.S. idaresindeki plakası tespit edilemeyen motosiklet, park halindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin