Tarihi Çarşıda Dinlenme Alanı Oluşturuldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2022 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Tarihi Çarşıda Dinlenme Alanı Oluşturuldu

Safranbolu Belediyesi tarihi çarşı bölgesinde yeni bir dinlenme alanı oluşturdu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin çok daha modern ve estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşması için Kentin çeşitli bölgelerinde peyzaj, çiçeklendirme gibi çalışmalarını sürdürüyor.  Müdürlük ekipleri, Tarihi  Çarşı Cinci Hanı önünde bulunan alanda yerli ve yabancı misafirlerin dinlenebileceği bir alan oluşturdu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Belediye olarak tüm ekiplerimiz ile ilçemiz adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu bağlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kent genelinde gerçekleştirdiğimiz peyzaj çalışmalarımız kapsamında Cinci Hanı önünde bulunan alanda, kentimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin gözüne daha hoş görünecek ve oturup dinlenebileceği bir alan oluşturmayı istedik ve bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

Müdürlükten yapılan açıklamada ise. Eskipazar mermeri döşeme çalışması tamamlanan bölümde çimlendirmeye geçileceği bildirildi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin