Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2022 14:09 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi Çarşıda Dinlenme Alanı Oluşturuldu

Safranbolu Belediyesi tarihi çarşı bölgesinde yeni bir dinlenme alanı oluşturdu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin çok daha modern ve estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşması için Kentin çeşitli bölgelerinde peyzaj, çiçeklendirme gibi çalışmalarını sürdürüyor.  Müdürlük ekipleri, Tarihi  Çarşı Cinci Hanı önünde bulunan alanda yerli ve yabancı misafirlerin dinlenebileceği bir alan oluşturdu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Belediye olarak tüm ekiplerimiz ile ilçemiz adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu bağlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kent genelinde gerçekleştirdiğimiz peyzaj çalışmalarımız kapsamında Cinci Hanı önünde bulunan alanda, kentimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin gözüne daha hoş görünecek ve oturup dinlenebileceği bir alan oluşturmayı istedik ve bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

Müdürlükten yapılan açıklamada ise. Eskipazar mermeri döşeme çalışması tamamlanan bölümde çimlendirmeye geçileceği bildirildi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin