Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2022 14:09 tarihinde yayınlandı
0

Tarihi Çarşıda Dinlenme Alanı Oluşturuldu

Safranbolu Belediyesi tarihi çarşı bölgesinde yeni bir dinlenme alanı oluşturdu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin çok daha modern ve estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşması için Kentin çeşitli bölgelerinde peyzaj, çiçeklendirme gibi çalışmalarını sürdürüyor.  Müdürlük ekipleri, Tarihi  Çarşı Cinci Hanı önünde bulunan alanda yerli ve yabancı misafirlerin dinlenebileceği bir alan oluşturdu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Belediye olarak tüm ekiplerimiz ile ilçemiz adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu bağlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kent genelinde gerçekleştirdiğimiz peyzaj çalışmalarımız kapsamında Cinci Hanı önünde bulunan alanda, kentimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin gözüne daha hoş görünecek ve oturup dinlenebileceği bir alan oluşturmayı istedik ve bir çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

Müdürlükten yapılan açıklamada ise. Eskipazar mermeri döşeme çalışması tamamlanan bölümde çimlendirmeye geçileceği bildirildi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
9622b247 9255 463a a2f5 a001155dbf49
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Haziran, 2026 10:10 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Eğriova Göleti turizme kazandırılıyor

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçenin önemli doğal değerlerinden biri olan Eğriova Göleti’nin turizm ve bölge ekonomisine kazandırılması amacıyla çeşitli projeler hazırladıklarını açıkladı.

Eğriova Göleti’nin Eskipazar’ın en güzel doğal güzelliklerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Cıva, bölgenin doğa turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Gölet çevresinde karavan parkı, sportif balıkçılık alanları ve off-road etkinlikleri gibi çalışmalar planladıklarını ifade eden Cıva, projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgenin daha fazla ziyaretçi çekmesini hedeflediklerini söyledi.

Başkan Cıva yaptığı açıklamada, “Eskipazar’ın en güzel doğal güzelliklerinden biri olan Eğriova Göleti ile ilgili önemli projelerimiz var. Bu eşsiz doğa alanını turizme ve bölge ekonomisine kazandırmak amacıyla karavan parkı, sportif balıkçılık alanları ve off-road etkinlikleri gibi çalışmalar planlıyoruz. Amacımız, Eğriova Göleti’ni doğa ve macera tutkunlarının uğrak noktalarından biri haline getirmek ve Eskipazar’ın turizm potansiyelini daha da güçlendirmektir” dedi.

Planlanan projelerin tamamlanmasıyla birlikte Eğriova Göleti’nin doğa, kamp ve macera turizmi açısından bölgenin önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkı sağlayacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin