Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Mayıs, 2014 06:27 tarihinde yayınlandı
0

Tarayıcı Eklentileri Hakkında Bilinmeyenler!

Tarayıcı eklentilerini yüklemek basit olabilir ama tarayıcı eklentilerinin tehlike saçtığını biliyor muydunuz? Microsoft’un sunmuş olduğu raporlar inanılır gibi değil. 2013 yılının son çeyreğinde zararlılar hakkındaki raporların endişe verici olduğunu vurgulayan Microsoft, Windows işletim sistemli bilgisayarlara yönelik virüs saldırılarının bir senede üç kat arttığının tespit etti. Bu virüs saldırılarının eklentilerden kaynaklandığını doğrulayan Microsoft eklentilere dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Rotbrow isminde olan zararlı yazılımlar bin bilgisayardan 59’una bulaşmış. Microsoft bu virüsü karantina altına aldı. Yine de Microsoft diğer güvenlik şirketlerinin de Rotbrow’u dikkate almasını ve önlem almasını istiyor. Size güvenli gelmeyen eklentileri yüklememeye dikkat edin.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin