Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Mayıs, 2014 06:27 tarihinde yayınlandı
0

Tarayıcı Eklentileri Hakkında Bilinmeyenler!

Tarayıcı eklentilerini yüklemek basit olabilir ama tarayıcı eklentilerinin tehlike saçtığını biliyor muydunuz? Microsoft’un sunmuş olduğu raporlar inanılır gibi değil. 2013 yılının son çeyreğinde zararlılar hakkındaki raporların endişe verici olduğunu vurgulayan Microsoft, Windows işletim sistemli bilgisayarlara yönelik virüs saldırılarının bir senede üç kat arttığının tespit etti. Bu virüs saldırılarının eklentilerden kaynaklandığını doğrulayan Microsoft eklentilere dikkat etmeniz konusunda uyarıyor. Rotbrow isminde olan zararlı yazılımlar bin bilgisayardan 59’una bulaşmış. Microsoft bu virüsü karantina altına aldı. Yine de Microsoft diğer güvenlik şirketlerinin de Rotbrow’u dikkate almasını ve önlem almasını istiyor. Size güvenli gelmeyen eklentileri yüklememeye dikkat edin.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f7285324 1de7 4190 9fb5 6339214ef075
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 10:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tek katlı ev çıkan yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tek katlı bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Olay, Karahasanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Diktepe’ye ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, çeşme hortumlarıyla yangına ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, arazöz ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin