Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2022 11:14 tarihinde yayınlandı
0

 Taraftarlar maç sonunda oyuncuyu darp etti

Karabük U-16 Futbol Ligi’nde 5000 Evlerspor – Aydınlıkevler GSK maçının sonunda Aydınlıkevler GSK oyuncusu maç sonu rakip takım taraftarları tarafından darp edildi.
U-16 Futbol Ligi’nin 4. haftasında 5000 Evler Futbol Sahası’nda oynanan 5000 Evlerspor – Aydınlıkevler GSK maçı ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmadan sonra Aydınlıkevler GSK oyuncusu Ahmetcan Yaşar evine gitmek isterken 10-15 kişilik bazı 5000 Evlerspor taraftarları tarafından darp edildi. Darp edenlerden bazılarının kesici alet taşıdığı da iddia edildi. Olayın ardından Ahmetcan Yaşar, KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi’nden darp raporu aldı.
İki ekibin daha önce farklı branşlarda karşılaştığı ve benzer olayların yaşanma ihtimali olmasına rağmen karşılaşmada polis ekiplerinin olmaması dikkat çekti. Aydınlıkevler GSK A takımı bugün saat 16.30’da Safranbolu Sentetik Saha’da 5000 Evlerspor ile karşılaşacak. Karşılaşmada sahanın güvenlik zaafına müsait olması sebebiyle yoğun güvenlik önlemleri alınması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin