Taraflar Anlaşamadı, Görüşmeler Devam Edecek - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2022 14:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Taraflar Anlaşamadı, Görüşmeler Devam Edecek

 

Safranbolu Belediyesi Personel Ltd. Şti. çalışanlarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (TİS)  görüşmelerinde, SODEMSEN ve Belediye-İş Sendikası arasında  gerçekleştirilen toplantıda anlaşma  sağlanamazken, görüşmeler yasal takvime göre devam edecek.

Toplu Sözleşme görüşmeleri ile ilgili açıklama yapan Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer; “SODEMSEN Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası ile Belediye İş Sendikası Karabük Şubesi arasında devam eden Safranbolu Belediyesi Personel Ltd. Şti. Çalışanlarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi  görüşmeleri; en son teklif edilen mevcut 15 + 15 yevmiye ikramiyeler hariç net ele geçecek 7400 TL ücret; emekçi arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında kabul edilmemiş olup Toplu İş Sözleşmesi süreci yasal takvimine göre devam edecektir.

Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Elif KÖSE’nin tüm emekçi arkadaşlarımızı memnun edecek bir sözleşme imzalayacağından şüphemiz yoktur” dedi. (Nurettin Acar)

 

.

Bizi sosyal medyadan takip edin
efa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Nisan, 2026 09:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Eflani’de öğrencilere Gül Fidanı dağıtıldı

Eflani ilçesinde hayata geçirilen “Gül ile Hatırla, Salavat ile Yaşat” projesi kapsamında okullarda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Proje çerçevesinde ilçede eğitim gören yaklaşık 400 öğrenciye gül fidanı dağıtılarak dikim çalışmaları gerçekleştirildi.

Program, Şehit Alişen Korkut Ortaokulu ev sahipliğinde düzenlendi. Etkinliğe Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü koordinasyonunda yürütülen etkinlikte öğrencilere gül fidanları dağıtıldı. Programda konuşan Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, ağaçlandırmanın ve çevre bilincinin önemine dikkat çekerek, doğa sevgisinin küçük yaşlarda kazanılmasının geleceğe yapılan en değerli yatırımlardan biri olduğunu vurguladı.

Etkinlik kapsamında öğrencilere gül fidanlarının doğru şekilde dikimi ve bakımı hakkında uygulamalı bilgiler verildi. Fidanlarını teslim alan öğrenciler, hem doğaya katkı sunmanın hem de manevi değerlerle bağ kurmanın mutluluğunu yaşadı.

Fidan dağıtımının ardından sona eren program, doğaya bırakılan anlamlı bir iz olarak hafızalarda yer etti. Yetkililer, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Toprağa dikilen her fidan, yarına bırakılan en güçlü iz olmaya devam ediyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin