Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Mart, 2017 11:45 tarihinde yayınlandı
0

Tankut: “Fenerbahçe’yi Yendiğimizde Bu Sene Çok Anlamlı Olacak”

Kardemir Karabükspor, ana sponsoru olan Kardemir fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan başkan Ferudun Tankut, ligin geri kalanında 3 büyük takımı yendiklerini belirterek, “Fenerbahçe’yi de mağlup ederek bu seneyi çok anlamlı kılacağız” dedi.
Kırmızı-mavili ekip, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kardemir fabrikasını gezerek, bin 600 derece sıcaklıkta üretilen sıvı çelik üretimlerinin yapıldığı yüksek fırın, kok fabrikaları ve haddehaneler hakkında bilgi aldı. Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Ünal tarafından Kültür ve Eğitim Merkezi önünde karşılandı.
Konferans salonunda teknik heyet ve futbolculara Genel Müdür Ünal tarafından fabrika hakkında bilgiler vererek, takımı sezon sonunda üst sıralarda görmek istediklerini söyledi.
“BİR İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUZ”
Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Feruddun Tankut, futbolculara çok anlamlı bir forma giydiklerini söyleyerek, “Bu sene bir ilki başaracağız. 4 büyük takımdan 3’ünü kendi sahamızda yendik. Şimdi önümüzdeki hafta içeride Fenerbahçe maçımız var. Fenerbahçe’yi de yenerek bu sene çok anlamlı olacak” dedi.
Konuşmaların ardından Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Ünal, başkan Tankut’a ve Teknik Direktör Zoran Barisic’e ilk Türk Demiri şilti takdim ederken, Tankut da Ercüment Ünal’a isminin yazılı olduğu 78 numaralı forma hediye etti.
Teknik heyet ve futbolcular daha sonra fabrika alanını gezerek işçilerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin