Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Mart, 2017 11:45 tarihinde yayınlandı
0

Tankut: “Fenerbahçe’yi Yendiğimizde Bu Sene Çok Anlamlı Olacak”

Kardemir Karabükspor, ana sponsoru olan Kardemir fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan başkan Ferudun Tankut, ligin geri kalanında 3 büyük takımı yendiklerini belirterek, “Fenerbahçe’yi de mağlup ederek bu seneyi çok anlamlı kılacağız” dedi.
Kırmızı-mavili ekip, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kardemir fabrikasını gezerek, bin 600 derece sıcaklıkta üretilen sıvı çelik üretimlerinin yapıldığı yüksek fırın, kok fabrikaları ve haddehaneler hakkında bilgi aldı. Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve futbolcular Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Ünal tarafından Kültür ve Eğitim Merkezi önünde karşılandı.
Konferans salonunda teknik heyet ve futbolculara Genel Müdür Ünal tarafından fabrika hakkında bilgiler vererek, takımı sezon sonunda üst sıralarda görmek istediklerini söyledi.
“BİR İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUZ”
Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Feruddun Tankut, futbolculara çok anlamlı bir forma giydiklerini söyleyerek, “Bu sene bir ilki başaracağız. 4 büyük takımdan 3’ünü kendi sahamızda yendik. Şimdi önümüzdeki hafta içeride Fenerbahçe maçımız var. Fenerbahçe’yi de yenerek bu sene çok anlamlı olacak” dedi.
Konuşmaların ardından Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Ercüment Ünal, başkan Tankut’a ve Teknik Direktör Zoran Barisic’e ilk Türk Demiri şilti takdim ederken, Tankut da Ercüment Ünal’a isminin yazılı olduğu 78 numaralı forma hediye etti.
Teknik heyet ve futbolcular daha sonra fabrika alanını gezerek işçilerle bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte otomobil ile motosiklet carpisti 1 olu mEfAxOn2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin