Tanju Özcan: “Yeni gelmedim geri geldim” - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tanju Özcan: “Yeni gelmedim geri geldim”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Parti Meclisi’nin kararıyla tekrar CHP’ye geri döndü. Başkan Özcan parti binası önünde yaptığı açıklamada, “Yeni gelmedim geri geldim” dedi.

Dün gerçekleştirilen CHP’nin MYK toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye geri dönüş talebi değerlendirildi. Parti Meclisi’nin yaptığı toplantıda Özcan’ın geri dönmesine karar verdi. CHP’ye geri dönüş yapan Başkan Özcan, şehir otobüsle şehir turu atarak parti binası önüne geldi. Parti binasında CHP’lilerin karşıladığı Özcan, kalabalığa seslendi.

“Aslında ben yeni gelmedim geri geldim”

Partililere teşekkür eden Tanju Özcan, “Samimiyetle söylüyorum gözleri yaşlı bir şekilde bizi burada baba evinde tekrar karşıladınız. İnşallah bundan sonraki süreçte de sizlere layık olamaya devam edeceğiz. Aslında ben yeni gelmedim geri geldim. Ben zaten hiçbir zaman kalbimdeki 6 oku çıkarmamıştım. Sadece hukuken bir bağ kesilmesi olmuştu. Yerel seçimlerde Bolu merkezde bir Türkiye rekoru kıracağız” diye konuştu.

“Tarihe geçecek seçim zaferi elde edeceğiz”

Seçimin startını verdiklerini dile getiren Başkan Özcan, “Artık bugünden itibaren seçimin startını da veriyoruz. Herkesin elini sıkacağız herkese yaptıklarımızı anlatacağız. Bolu’da unutulmayacak tarihe geçecek seçim zaferi elde edeceğiz. Tüm yöneticilerimize ilçe başkanlarımıza hep berberiz, Bolu’da büyük bir başarıya Mart’ın sonunda hep beraber imza atacağız” dedi.

Parti binasına tekrar fotoğrafını astı

Özcan’ın ihraç edilmesinden sonra CHP’li Meclis Üyesi İlkay Bayrak tarafından parti binasında bulunan fotoğrafını çöpe atılmıştı. Başkan Özcan yeniden parti binası içerisine resmini kendi elleriyle astı. Partisine geri dönen Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’e aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz tarafından Başkan Özcan’a Türk bayraklı rozet takıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yen
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Karakaş, “Daha konforlu bir Yenice için sahadayız”

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçenin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşların yaşam konforunu artırmak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Karakaş, Hacıarpalığı mevkiinde devam eden doğalgaz ve su altyapı projelerinde son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Karakaş, yaptığı açıklamada, ilçenin dört bir yanında olduğu gibi Hacıarpalığı bölgesinde de altyapı yatırımlarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti. Ekiplerin özverili çalışmalarına dikkat çeken Karakaş, “Yenicemiz için durmadan çalışıyoruz. Hacıarpalığı mevkiinde doğalgaz ve su altyapı çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam ediyor” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinlerinin uzun yıllardır beklediği doğalgaz konforuna kavuşacağını ve içme suyu şebekesinin yenilenmesiyle olası arıza ve kayıpların önüne geçileceğini vurgulayan Başkan Karakaş, “Hedefimiz, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmak. Daha konforlu bir Yenice için sahadayız. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin