Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ekim, 2023 10:13 tarihinde yayınlandı
0

Tanju Özcan: “AK Parti, MHP beni havada kapardı”

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “3 partiden resmi teklif geldi. Başka bir partiye sıcak bakmıyorum. Geçecek olsaydım AK Parti, MHP beni havada kapardı” dedi.
CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasında gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Özcan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tanju Özcan, CHP’ye dönüp dönmeyeceğinin bir netlik kazanmasını beklediğini ifade etti. Yerel seçimler öncesinde kendisine 3 siyasi partiden resmi teklif geldiğini dile getiren Özcan, başka partilere sıcak bakmadığını belirtti.

“AK Parti, MHP beni havada kapardı”
Başka partiye sıcak bakmadığını ancak 3 siyasi partiden resmi teklif aldığını açıklayan Başkan Özcan, “3 partiden resmi teklif geldi. Bazı partiler ise istikşafi olarak yoklama yapmaya devam ediyor. Başka bir partiye sıcak bakmıyorum. Geçecek olsaydım AK Parti, MHP beni havada kapardı. O yüzden boş konuşmasınlar. CHP’ye döner miyiz, dönmez miyiz belli olsun ama başka bir partiden aday olmayacağım, bu kesin” diye konuştu. (İHA)

VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan kurban bayrami mesaji xEQ3zzMh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında, bayramların toplumsal birlik duygusunun en güçlü şekilde hissedildiği özel zamanlar olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Zonguldaklı Hemşehrilerim; Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar; gündelik hayatın telaşı içinde çoğu zaman ertelediğimiz hatırlamaları yeniden mümkün kılan özel zamanlardır. Aile bağlarının güçlendiği, büyüklerin ziyaret edildiği, çocukların sevincine ortak olunduğu, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği bu günler; aynı zamanda toplumsal birlik duygusunun en güçlü şekilde hissedildiği anlardır.

Kurban Bayramı’nın taşıdığı anlam; paylaşmakla eksilmeyen, aksine çoğalan iyiliği hayatın merkezinde tutabilmektir. Bir sofrayı, bir selamı, bir duayı ve imkânı paylaşabilmenin değeri; bayramların bizlere bıraktığı en kıymetli miraslardan biridir.

Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için özellikle bayram süresince yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum. Emniyet kemeri kullanmak, hız sınırlarına riayet etmek ve yorgun şekilde direksiyon başına geçmemek; hem kendi hayatımız hem de sevdiklerimizin güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır. Unutmayalım ki bayramın en güzel tarafı, sevdiklerimizle sağlık ve huzur içinde bir araya gelebilmektir.

Bu mübarek günlerin; kırgınlıkların geride kaldığı, gönüllerin birbirine daha da yaklaştığı ve dayanışma duygularının güçlendiği günler olarak yaşanmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz şehitlerimizin emanetleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere siz değerli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın insanlığa huzur, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.”

Bizi sosyal medyadan takip edin