Karabük Postası tarafından
24 Ekim, 2023 10:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Tanju Özcan: “AK Parti, MHP beni havada kapardı”

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "3 partiden resmi teklif geldi. Başka bir partiye sıcak bakmıyorum. Geçecek olsaydım AK Parti, MHP beni havada kapardı" dedi. CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasında gazetecilerle bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Özcan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tanju Özcan, CHP’ye dönüp dönmeyeceğinin bir netlik kazanmasını beklediğini ifade etti. Yerel seçimler öncesinde kendisine 3 siyasi partiden resmi teklif geldiğini dile getiren Özcan, başka partilere sıcak bakmadığını belirtti. “AK Parti, MHP beni havada kapardı” Başka partiye sıcak bakmadığını ancak 3 siyasi partiden resmi teklif aldığını açıklayan Başkan Özcan, “3 partiden resmi teklif geldi. Bazı partiler ise istikşafi olarak yoklama yapmaya devam ediyor. Başka bir partiye sıcak bakmıyorum. Geçecek olsaydım AK Parti, MHP beni havada kapardı. O yüzden boş konuşmasınlar. CHP'ye döner miyiz, dönmez miyiz belli olsun ama başka bir partiden aday olmayacağım, bu kesin” diye konuştu. (İHA) VİDEO İZLEMEK İÇİN >>>TIKLAYINIZ<<<

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sahnede evlilik teklifi

Bartın’da bir genç, pop sanatkarı Güliz Ayla konserinde sahneye çıkarak, binlerce kişinin gözü önünde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. "Evet" karşılığı alan genç, sanatçı ile birlikte müzik söyledi.
Bartın’da düzenlenen Çilek Şenliği renkli ve enteresan imgelere sahne oluyor. Şenliğin ikinci gününde çilekli pasta müsabakası düzenlendi. Heyet üyeleri, birbirinden hoş 19 pasta ortasından en güzelini seçmekte zorlandı. Birinciye 5 bin TL mükafatın verildiği yarışın kazananı Bartın ve çilek temalı yaş pastayı hazırlayan Ekin Aytekin oldu.
Yarışmanın akabinde ise halk oyunları şovları sergilendi. DJ performanslarının da yer aldığı ikinci günün finalinde ise pop sanatkarı Güliz Ayla, sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde, sanatçı binlerce kişiyi coşturdu.

Sanatçıdan kendisine enteresan benzetme
Pop sanatkarı Güliz Ayla, sahnede yaptığı kısa konuşmada çileğe benzemek istediğini lakin giydiği yeşil kıyafet nedeniyle olgunlaşmamış çileğe benzediğini söyledi. Sanatçı, "Burada olmaktan çok memnunum. Ben de çileğe benzemek istedim, olmadı. Yeşil kaldım biraz. Olmamış, tatlı değil mi? Daha tam olmamış, yani mevsiminde değil" dedi.
Sahneye çıkan bir hayranı ise kara kalem çalışması ile çizdiği resmi ünlü sanatkara verdi. Kız arkadaşı ile birlikte sahneye çıkan bir genç ise, sahnede arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Diz çökerek, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunan genç, "evet" yanıtı alması üzerine alandakiler tarafından alkışlandı. Ünlü sanatçı ise, teklifin akabinde "ve sizi karı koca ilan ediyorum" diye espri yaparak, çifti kutladı. Gençlerin sevinç ve heyecanına ortak olan sanatçı, bir müziğini da onlarla birlikte seslendirdi.

Programda sanatkara 1 sepet Bartın çileği armağan edildi.
Festivalin ikinci günü aktiflikleri sanatkarın verdiği konserin akabinde sona erdi

Bizi sosyal medyadan takip edin