Karabük Postası tarafından
31 Temmuz, 2023 16:49 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Taksisine aldığı çocuklar tarafından bıçaklanan sürücü hayatını kaybetti

Kastamonu’da aracına yolcu olarak aldığı 2 çocuk tarafından bıçaklanan taksi sürücüsü hayatını kaybetti. Olay, dün gece saatlerinde Aktekke Mahallesi Yol Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Edinilen bilgiye göre, taksi sürücüsü Nurettin Tığlıgil ile aracına müşteri olarak binen 16 yaşlarındaki iki çocuk arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında çocuklar tarafından defalarca bıçaklanan taksi sürücüsü, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan taksi sürücüsü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 çocuğun işlemlerinin ise devam ettiği öğrenildi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Lise pansiyonunda kurtarma tatbikatı

Düzce’de lise pansiyonunda yapılan tatbikat gerçeği aratmadı. Mahsur kalanlar itfaiye gruplarınca kurtarılırken, yaralananlar UMKE takımlarınca müdahale yapıldı.
Düzce’de 6.3 büyüklüğünde senaryo gereği orta ölçekli sarsıntı meydana geldi. Sarsıntıya bağlı olarak Fen Lisesi pansiyonunda da yangın çıktı. Senaryo gereği kısa mühlet içerisinde bölgeye gelen sıhhat, itfaiye ve arama kurtarma grupları okulda mahsur kalan çocukların itfaiye merdivenleri ile kurtardı. Yaralanan çocuklar ise sıhhat ve UMKE gruplarının çalışması ile birinci yardımları yapılmasının akabinde hastaneye kaldırıldı. Tatbikat gerçeğini aratmazken, Düzce Valisi Selçuk Aslan’da tatbikatı yerinde takip etti.
Gerçeğini aratmayan tatbikatın muvaffakiyet ile sonuçlandığını belirten Vali Aslan, "Düzce’de Fen Lisesi pansiyonunda yapmış olduğumuz afet hazırlık ve uyum tatbikatı gerçekleştirildi. Gölyaka ilçemizde 6.3 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldi. Sarsıntıya bağlı olarak Fen Lisesi pansiyonunda çıkan yangın senaryosunun işlendiği tatbikatta AFAD’ımız, itfaiyemiz, MEB AKUB ve UMKE Takımlarımız süratli bir halde verilen alarm ile birlikte intikal ederek belirlenmiş senaryo çerçevesinde tam nir uyum içerisinde tatbikatı muvaffakiyet ile sonuçlandırdılar. Öncelikli olarak rabbim memleketimizi her türlü afetten korusun. Lakin başımıza bir afet geldiğinde bugünde olağan vakitlerde yapmış olduğumuz tatbikatlar inşallah bizim müdahale süratimizi katlayacaktır ve afet şuurunun tüm toplumda, personelimizde daha fazla yerleşmesiyle de ihtimal hasarlarımızı minimize etme imkanımız bulunacaktır. Bu saatte tatbikata katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum afetsiz günler diliyorum" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin