Reklam
Reklam
taksi soforu ormanda silahla vurulmus halde bulunmustu cinayet zanlisinin taksiye binme ani kamerada IgNXmdez jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2024 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Taksi şoförü ormanda silahla vurulmuş halde bulunmuştu: Cinayet zanlısının taksiye binme anı kamerada

Kastamonu’nun Araç ilçesinde kayıp olarak aranırken ormanda silahla vurulmuş halde bulunan ticari taksi sürücüsünün cinayet şüphelisinin ticari taksiye binme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Kastamonu’nun Araç ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, taksi şoförü Akif Eymür’den yakınları haber alamadı. Eymür’ün yakınları tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan kayıp ihbarı üzerine, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Eymür’ün yakınları tarafından taksi şoförü Akif Eymür’ün kullandığı 37 T 6508 plakalı ticari taksi, Araç ilçesine bağlı Toygaören köyü mevkiindeki ormanlık alanda bulundu. Çevrede yapılan araştırma neticesinde taksi şoförü Akif Eymür’ün cesedi, aracından yaklaşık 500 metre uzaklıkta ormanlık alan içerisinde silahla vurulmuş halde bulundu. Cumhuriyet savcısının ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Eymür’ün cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Taksiye en son binen şahıs yakalandı

Olayın ardından başlatılan geniş çaplı çalışma neticesinde, Eymür’ün kullandığı taksiye binen şahsın kimliği tespit edildi. Eymür kaybolmadan önce taksiye binen M.B. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen M.B., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Cinayet şüphelisinin ticari taksiye binme anı kamerada

Öte yandan, işlemleri devam eden cinayet şüphelisi M.B.’nin Eymür idaresindeki taksiye binme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde M.B.’nin caddede yürüdüğü ve karşı istikametten gelen Eymür idaresindeki ticari taksiye bindiği görülüyor. M.B. araca bindikten bir süre sonra ticari taksi hareket ederek uzaklaşıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin