Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir sürücü kaza yaptığı aracından yara almadan kurtuldu. Taklalar atan araç devrilerek durabildi.
Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Kdz. Ereğli ilçesinde yaşandı. Sarıkorkmaz Mahallesi’nde yaşanan kazada kontrolden 34 DHJ 583 plakalı araç; taklalar attı. Devrilerek durabilen aracın sürücüsü kazadan yara almadan araçtan çıktı. Ulaşım bir süre kontrollü sağlanırken kazayla ilgili ekipler çevrede güvenlik önlemi aldı.


Takla atan araçtan yara almadan kurtuldu
Kuzyaka’da “Kartopu Yem Karpuzu” denemesi
Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’nun Kuzyaka Köyü’nde açıkta sebze yetiştiriciliği yapan üreticileri ziyaret etti.
Ziyarete İl Müdürü Yasin Önder, Şube Müdürü Hüseyin Emre Erol ve teknik personel katıldı. Heyet, “Hasbahçem” işletmesinde üretim yapan Nihat Gökçe ve ailesiyle bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında üreticiye bitkisel üretim ve bitki sağlığı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tarımsal verimliliğin artırılması ve sağlıklı üretim süreçleri üzerine değerlendirmeler yapıldı.
İLDE İLK KEZ DENENECEK ÜRÜN: “KARTOPU YEM KARPUZU”
Program kapsamında, Karabük’te ilk kez denenecek olan “Kartopu Yem Karpuzu” yetiştiriciliği için hazırlanan deneme parseli de incelendi.
Ekim öncesi yapılan kontrollerde alanın durumu değerlendirilerek üretim sürecine ilişkin teknik gözlemler paylaşıldı.
“BEREKETLİ SEZON” TEMENNİSİ
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki üreticilere başarılar dileyerek, tarımsal üretimde çeşitliliğin artırılmasının önemine dikkat çekti.
Müdürlükten yapılan değerlendirmede, tüm üreticilere bereketli ve verimli bir sezon temennisinde bulunuldu.

