Takı alışverişine Kadınlar Günü etkisi - Karabük Haber Postası
taki alisverisine kadinlar gunu etkisi NjAlZdkl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Takı alışverişine Kadınlar Günü etkisi

Düzce’de 8 Mart Dünya Bayanlar Günü öncesinde en çok tercih edilen takılar belirli oldu. Bayanlar, bilhassa yüzük ve bilekliklere ağır ilgi gösteriyor.

Kadınlar Günü’ne sayılı günler kala Düzce’de ikramlık takılara olan ilgi arttı. Kuyumcularda yapılan alışverişlerde en çok yüzük ve bileklik tercih edilirken, takı kesimi bu özel gün için çeşitli indirimler sunuyor. Kuyumcu Cahit Vuruş, bu türlü özel günlerde bilhassa yüzük ve bilekliklere ağır ilgi olduğunu belirtti. Vuruş, “Kuyumculuk dalı, zarafet ve estetikle her vakit bayanlarla iç içe olmuştur. Biz de elimizden geldiğince şık ve özel dizaynlar hazırlayarak bayanların beğenisine sunuyoruz. Bu özel gün kapsamında çeşitli indirimler yaptık” dedi.

Cahit Vuruş, bayanların yalnızca ikramlarla memnun olmadığının altını çizerek, “Kadınları yalnızca ikramlarla değil, onların haklarını hatırlatarak ve kıymet vererek memnun etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu şuurla hareket etmek, bayanlar için çok daha manalı olacaktır. Bayanların bu türlü özel günlerde en çok yüzük ve bileklikleri tercih ettiğini gözlemliyoruz. Aksesuar olarak bu eserler büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin