Takı alışverişine Kadınlar Günü etkisi - Karabük Haber Postası
taki alisverisine kadinlar gunu etkisi NjAlZdkl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Takı alışverişine Kadınlar Günü etkisi

Düzce’de 8 Mart Dünya Bayanlar Günü öncesinde en çok tercih edilen takılar belirli oldu. Bayanlar, bilhassa yüzük ve bilekliklere ağır ilgi gösteriyor.

Kadınlar Günü’ne sayılı günler kala Düzce’de ikramlık takılara olan ilgi arttı. Kuyumcularda yapılan alışverişlerde en çok yüzük ve bileklik tercih edilirken, takı kesimi bu özel gün için çeşitli indirimler sunuyor. Kuyumcu Cahit Vuruş, bu türlü özel günlerde bilhassa yüzük ve bilekliklere ağır ilgi olduğunu belirtti. Vuruş, “Kuyumculuk dalı, zarafet ve estetikle her vakit bayanlarla iç içe olmuştur. Biz de elimizden geldiğince şık ve özel dizaynlar hazırlayarak bayanların beğenisine sunuyoruz. Bu özel gün kapsamında çeşitli indirimler yaptık” dedi.

Cahit Vuruş, bayanların yalnızca ikramlarla memnun olmadığının altını çizerek, “Kadınları yalnızca ikramlarla değil, onların haklarını hatırlatarak ve kıymet vererek memnun etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu şuurla hareket etmek, bayanlar için çok daha manalı olacaktır. Bayanların bu türlü özel günlerde en çok yüzük ve bileklikleri tercih ettiğini gözlemliyoruz. Aksesuar olarak bu eserler büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d419bdb8 eb74 4522 9b9c 0af3e69b520f
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 19:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice’de okullar ilaçlandı

Yenice İlçesi’ndeki tüm okullarda, öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim alabilmesi için kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı. Yenice Belediyesi Veteriner Hekimliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlamada, okul bahçeleri ve çevre alanları titizlikle ilaçlandı.

Havaların ısınmasıyla birlikte artış gösteren kene, larva, sinek, haşere ve çeşitli zararlılara karşı etkili mücadele yürütüldü. Uzman ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu alanlarda koruyucu önlemleri artırdı.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığını korumak ve eğitim alanlarını daha güvenli hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin