karabuk
İmsak 05:50
Güneş 07:14
Öğle 13:07
İkindi 16:15
Akşam 18:49
Yatsı 20:08
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tahsin Tam: “İlk devre hiçbir şey yapamadık”

Ahlatcı Çorum FK Teknik Yöneticisi Tahsin Tam, Giresunspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Bugün bizim için iki farklı devre vardı. Birinci devre hiçbir şey yapamadık. Tabiri caizse alanda ruh gibiydik” dedi.
Giresunspor maçının akabinde basın toplantısında konuşan Teknik yönetici Tahsin Tam, maçta oyuncuların zorlandığına dikkat çekti.
Geçen hafta aldıkları 3-0’lık galibiyetin tesirini gördüklerinin altını çizen Tam, “Rehavete çabucak kapıldığımızı fark ettik. Devre ortası oyuncularımızla gerekli irtibatı kurduk. Çok farklı ikinci bir devreye başlangıç yaptık. İkinci yarıda sonlandırmada başarılı olamadığımız 7-8 durumumuz vardı. Onlardan bir adedini değerlendirebilmiş olsaydık. Çok farklı bir maç olabilirdi. Natürel ki bu yenilgi ziyadesiyle üzdü. Kendimize dönüp bir farkındalık oluşturma fırsatı oluşturdu. Bu maçta neler yapmamız gerektiğini daha yeterli anladık. Daha fazla gayret etmemiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini gördük” diye konuştu.

"Kendimize çekidüzen verip önümüzdeki maça hazırlanacağız"
Gereken dersi kendi ismine ziyadesiyle çıkardığını vurgulayan Tam, “Nelerin eksik olduğunu bu maç bize net formda gösterdi. Kendimize çekidüzen verip önümüzdeki maça hazırlanacağız. Alanımızda birinci maçımız. Hem bizler hem grup hem de seyircilerimiz üzüldü. Lakin futbolda olan şeyler. Özeleştiriyi önemli halde yapmak zorundayız” halinde konuştu.
Bir basın mensubunun, “Çorumspor olarak biz rakibimize karşı nasıl oynadık ya da nerelerde oynayamadık?” istikametindeki soruyu ise Tam, “İlk 45 dakika hiçbir şey oynamadık. Giresunspor değil diğer bir kadro olsa yeniden hiçbir şey üretemezdik. Buna çok konsantrasyon ve deplasmanda aldığımız galibiyet sebep olabilir. Biz çaba etmeden de kazanabiliriz moduna girmiş olabilir oyuncular. Bunu biz yönetmeye çalıştık. Birtakım şeyleri gözlemliyoruz. Kadromuzla 24 saat geçiriyoruz. Bence rahatlık, çok özgüven ve kibir vardı biraz” kelamlarıyla yanıtladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediye baskani tanju ozcan tutuklandi 5Q9EjUwK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı

Bolu Belediyesine yönelik yürütülen irtikap soruşturması kapsamında mahkemeye tutuklama talebiyle sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklandı. Bolsev Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Ali Sarıyıldız ev hapsi cezası aldı.
Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında kamu görevlisinin görevinin sağladığı nüfuzu kötüye kullanarak kendisine ya da başkasına haksız menfaat sağlamaya zorlaması olarak tanımlanan irtikap suçu kapsamında operasyon başlatılmıştı. Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 28 Şubat sabahı 13 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Savcılık talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan, Bolsev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ekrem Serin, Belediye Meclis Üyesi Buse Özkan, Belediye Meclis Üyesi Cahit Görüş, İmar Müdürü Sinan Pekcan, İmar çalışanı Yasin Bargaç, İtfaiye Müdürü (eski İnsan Kaynakları Müdürü) Mehmet Ağan, eski Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz, eski Yazı İşleri Müdürü Tahsin Arslan, eski Belediye Meclis Üyesi ve eski Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Temel yer alıyordu.

Sabah adliyeye getirildiler
Bolu İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde 2 gün süren ifade işlemleri tamamlandı. 13 kişi, sabahın erken saatlerinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Tanju Özcan tutuklandı
Bolu Adliyesi’ndeki savcılıkta ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tanju Özcan, Ali Sarıyıldız ve Süleyman Can tutuklama talebiyle, Bolu Belediyesi yönetiminden ve bağlantılı kurum temsilcilerinden 10 kişi ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklandı. Ayrıca Bolsev Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Belediye Meclis Üyesi Ali Sarıyıldız ev hapsi cezası aldı. Diğer 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından cezaevine sevk edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin