Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tahsin Tam: “İlk devre hiçbir şey yapamadık”

Ahlatcı Çorum FK Teknik Yöneticisi Tahsin Tam, Giresunspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Bugün bizim için iki farklı devre vardı. Birinci devre hiçbir şey yapamadık. Tabiri caizse alanda ruh gibiydik” dedi.
Giresunspor maçının akabinde basın toplantısında konuşan Teknik yönetici Tahsin Tam, maçta oyuncuların zorlandığına dikkat çekti.
Geçen hafta aldıkları 3-0’lık galibiyetin tesirini gördüklerinin altını çizen Tam, “Rehavete çabucak kapıldığımızı fark ettik. Devre ortası oyuncularımızla gerekli irtibatı kurduk. Çok farklı ikinci bir devreye başlangıç yaptık. İkinci yarıda sonlandırmada başarılı olamadığımız 7-8 durumumuz vardı. Onlardan bir adedini değerlendirebilmiş olsaydık. Çok farklı bir maç olabilirdi. Natürel ki bu yenilgi ziyadesiyle üzdü. Kendimize dönüp bir farkındalık oluşturma fırsatı oluşturdu. Bu maçta neler yapmamız gerektiğini daha yeterli anladık. Daha fazla gayret etmemiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini gördük” diye konuştu.

"Kendimize çekidüzen verip önümüzdeki maça hazırlanacağız"
Gereken dersi kendi ismine ziyadesiyle çıkardığını vurgulayan Tam, “Nelerin eksik olduğunu bu maç bize net formda gösterdi. Kendimize çekidüzen verip önümüzdeki maça hazırlanacağız. Alanımızda birinci maçımız. Hem bizler hem grup hem de seyircilerimiz üzüldü. Lakin futbolda olan şeyler. Özeleştiriyi önemli halde yapmak zorundayız” halinde konuştu.
Bir basın mensubunun, “Çorumspor olarak biz rakibimize karşı nasıl oynadık ya da nerelerde oynayamadık?” istikametindeki soruyu ise Tam, “İlk 45 dakika hiçbir şey oynamadık. Giresunspor değil diğer bir kadro olsa yeniden hiçbir şey üretemezdik. Buna çok konsantrasyon ve deplasmanda aldığımız galibiyet sebep olabilir. Biz çaba etmeden de kazanabiliriz moduna girmiş olabilir oyuncular. Bunu biz yönetmeye çalıştık. Birtakım şeyleri gözlemliyoruz. Kadromuzla 24 saat geçiriyoruz. Bence rahatlık, çok özgüven ve kibir vardı biraz” kelamlarıyla yanıtladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Derepazarı mandalinasında hasat başladı

Rize’nin Derepazarı ilçesinde yetişen ve ismini yetiştiği ilçeden alan Derepazarı mandalinasında yılın birinci hasadı başladı.
Rize’nin çabucak her ilçesinde yetişen mandalinanın en lezzetlisi Derepazarı ilçesinde toplanıyor. Yalnızca kentte değil tüm Türkiye’de aroması ve doğallığı ile isminden kelam ettiren Derepazarı mandalinasında birinci hasat başladı ve mandalinalar tezgahlardaki yerlerini bulmaya başladı. Derepazarı ve İyidere ilçesinin Derepazarı’na yakın bölgelerinde yaşayan vatandaşlar tarafından hasadı gerçekleştirilen mandalinalar yıllardır Karadeniz Kıyı Yolu kenarında kurulan tezgahlarda müşterilere sunuluyor. Bahçeden kilosu 7 buçuk TL’den üreticiden alınan mandalinalar tezgahlarda kilosu 35 TL’den satılıyor.
Rize mandalinasının kimyasal ilaçlar kullanılmadan yetiştiğini ve doğallığı nedeniyle lezzetinin öteki bölgelerde yetişen mandalinalara benzemediği lisana getiren Halil İbrahim Küçük, "Dışardan gelenler mandalina yediklerini burada fark ediyorlar. Rize mandalinasını yemek isteyen Rize’ye gelecek. Biz Kasım ayının 15’inde hasat sürecine başlarız ve Ocak ayına kadar bu hasat sürecini sürdürürüz. Tezgahtaki fiyatı kilogram başına 35 TL. Rize mandalinasının aroması farklı, Antalya mandalinasına benzemez. Olduğu üzere doğaldır. Bu türlü ince mandalina öteki yerde gördünüz mü? Buranın mandalinası doğaldır" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin