Tahsin Tam: “İlk devre hiçbir şey yapamadık” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Tahsin Tam: “İlk devre hiçbir şey yapamadık”

Ahlatcı Çorum FK Teknik Yöneticisi Tahsin Tam, Giresunspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Bugün bizim için iki farklı devre vardı. Birinci devre hiçbir şey yapamadık. Tabiri caizse alanda ruh gibiydik” dedi.

Giresunspor maçının akabinde basın toplantısında konuşan Teknik yönetici Tahsin Tam, maçta oyuncuların zorlandığına dikkat çekti.

Geçen hafta aldıkları 3-0’lık galibiyetin tesirini gördüklerinin altını çizen Tam, “Rehavete çabucak kapıldığımızı fark ettik. Devre ortası oyuncularımızla gerekli irtibatı kurduk. Çok farklı ikinci bir devreye başlangıç yaptık. İkinci yarıda sonlandırmada başarılı olamadığımız 7-8 durumumuz vardı. Onlardan bir adedini değerlendirebilmiş olsaydık. Çok farklı bir maç olabilirdi. Natürel ki bu yenilgi ziyadesiyle üzdü. Kendimize dönüp bir farkındalık oluşturma fırsatı oluşturdu. Bu maçta neler yapmamız gerektiğini daha yeterli anladık. Daha fazla gayret etmemiz gerektiğini, neler yapmamız gerektiğini gördük” diye konuştu.

“Kendimize çekidüzen verip önümüzdeki maça hazırlanacağız”

Gereken dersi kendi ismine ziyadesiyle çıkardığını vurgulayan Tam, “Nelerin eksik olduğunu bu maç bize net formda gösterdi. Kendimize çekidüzen verip önümüzdeki maça hazırlanacağız. Alanımızda birinci maçımız. Hem bizler hem grup hem de seyircilerimiz üzüldü. Lakin futbolda olan şeyler. Özeleştiriyi önemli halde yapmak zorundayız” halinde konuştu.

Bir basın mensubunun, “Çorumspor olarak biz rakibimize karşı nasıl oynadık ya da nerelerde oynayamadık?” istikametindeki soruyu ise Tam, “İlk 45 dakika hiçbir şey oynamadık. Giresunspor değil diğer bir kadro olsa yeniden hiçbir şey üretemezdik. Buna çok konsantrasyon ve deplasmanda aldığımız galibiyet sebep olabilir. Biz çaba etmeden de kazanabiliriz moduna girmiş olabilir oyuncular. Bunu biz yönetmeye çalıştık. Birtakım şeyleri gözlemliyoruz. Kadromuzla 24 saat geçiriyoruz. Bence rahatlık, çok özgüven ve kibir vardı biraz” kelamlarıyla yanıtladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu universitesinde kanser farkindaligi egitimi mlVVsyub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi’nde kanser farkındalığı eğitimi

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen eğitimde kanserle ilgili önemli bilgiler verildi.

Kastamonu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Osman Karacan’ın danışmanlığında, 2. sınıf öğrencileri Esra Ceren Mahmutoğlu, Nihal Bostan ve Feyzanur Ekinci tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kanser konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim düzenlendi. Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi personellerinden Dr. Melike Nurdan Ünal tarafından verilen eğitimde katılımcılara, kanserin dünyada ve Türkiye’de görülme sıklığı, korunma yöntemleri, erken teşhisin önemi, kendi kendine meme muayenesi ve tarama programları hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte konuşan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serdar Kenan Gül dei kanserin önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurgulayarak, erken teşhis ve farkındalığın bu mücadelede hayati bir rol oynadığını ifade etti.

Etkinlik sonunda katılımcılara bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Program, Dr. Melike Nurdan Ünal’a Prof. Dr. Serdar Kenan Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin