Reklam
Reklam

“Tabuttaki Asker” Duygulandırdı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Haziran, 2022 15:39 tarihinde yayınlandı
0

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Yönetmenliğini Erol Gündüz’ün yaptığı Tiyatro Kumsal oyuncularının sahne aldığı “Tabuttaki Asker” tiyatro gösterisi büyük beğeni ile izlendi.

  1. Yıl Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro gösterisine Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Duran, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Jandarma Komutanı J Kd Albay Garip Gümüş ve eşi Devrim Gümüş, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı J Albay Hasan Başkök, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile askeri personeller ve aileleri katıldı.

Duygusal anların yaşandığı tiyatro gösterisi sonunda sahneye çıkarak Yönetmen ve Oyuncu Erol Gündüz ile Tiyatro Kumsal oyuncularını tebrik ederek çiçek takdim eden Vali Fuat Gürel, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 183. Yıldönümü kutlayarak gösterinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Tiyatro gösterisi Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel ile protokol üyelerinin oyunculara plaket takdim etmeleri ile sona erdi. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin