Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2015 14:52 tarihinde yayınlandı
0

Taahhütname TÜED Başkanı Bulut’a Verildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emekliye 2 bayram ikramiye verilmesi ile ilgili noter tasdikli belge Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’a İl Başkanı Erdoğan Dinçel tarafından verildi
CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel ve Milletvekili Aday Cevdet Akay; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emekliye 2 bayram ikramiye verilmesi ile ilgili noter tasdikli belgeyi Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Başkan Celal Bulut’u ziyaret ederek verdiler.
Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay “Seçim çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyüktür. Gerek parti politikamız gereği, gerek ise Karabük’te emeklilerimizin sayısının çok olması nedeniyle Karabük Emekliler Derneğini ziyaretle çalışmalarımıza başlamayı uygun bulduk. Sayın Başkanımızın sunumundan emeklilerimizin sorunlarını daha iyi anlamış ve algılamış olduk. Emeklilerimizin sorunlarına büyük önem veriyoruz. Gerek şahsım, gerek ise parti olarak bu sorunları giderecek güce, bilgi ve birikime sahibiz. Karabük’te yaklaşık 50 Bin emekli vatandaşımız bulunuyor. Onların sorunlarının takipçisi olacağız. Birazdan size Genel Başkanımızın taahhütnamesini de takdim edeceğiz. O taahhütnamenin de takipçisi olacağız. Emeklilerimizin yoksulluk sınırı altında kalan maaşlarını yükselteceğiz. Bunun yanında dini bayramlarımızda birer maaş ikramiye vereceğiz. Hastane ve eczanelerdeki ilaç katkı paylarını sıfırlayacağız. Çalışan emeklilerimizden kesilen yüzde 15’lik katkı payını kaldıracağız. Emeklilerimiz bizim için çok önemli. Sizleri de zaman zaman ziyaret edeceğiz.” dedi.
Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut da, ziyaretten dolayı sevindiğini belirterek “Biz dernek olarak tüm siyasi partilerimize eşit mesafedeyiz. Bizi ziyarete gelen tüm siyasi partilerimize emeklilerin sorunlarını ve isteklerini anlatıyoruz. Bu anlamda sayın Milletvekili Adayıma da bilgiler verdik.” diyerek CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay’a başarılar diledi.
İl Başkanı Av.Erdoğan Dinçel ise “Karabük emekçi kentiydi, bugün ise emekli kenti. Biz parti olarak, anlayış olarak emeklilere en yakın duran partiyiz, bunu uygulama fırsatını da bu dönem yakalayacağız inşallah” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Erdoğan Dinçel ve Milletvekili Adayı Cevdet Akay, Dernek Başkanı Bulut’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emekliye 2 bayram ikramiye verilmesi ile ilgili vermiş olduğu taahhüdün noter tasdikli belgesini takdim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin