SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2015 14:25 tarihinde yayınlandı
0
0

SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

Öğlebeli Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Kursiyerlerine de sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Sertifika töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Rafet Vergili “Türkiye’de belediye denilince yapı imar düzenleme işleri gibi görünüyor ama Türkiye’de biz bir ilki gerçekleştirdik 20 tane sosyal yaşam merkezimiz mahallelerimizde hizmet veriyor burada halk eğitim merkezimizle çok iyi bir dayanışma gerçekleştiriyoruz bazı mahallelerde il sağlık müdürlüğümüzle beraber iyi bir çalışma sergilemiş oluyoruz hiçbir zaman bu çalışma esnasında sen ben kavgaları olmuyor buda bizi ziyadesiyle hoş net ediyor çünkü önemli olan bizim vatandaşlara hizmeti sunabilmemizdi. Bu sosyal yaşam merkezindeki en önemli hadiselerden bir tanesi şudur 5 yıldan bu güne kadar 250 tane vatandaşımıza okur yazar diploması verdik bizim 20 tane sosyal yaşam merkezinin maliyetini kaldıracak bir olaydır çünkü bir kişinin okur yazar olması bir kişiyi okur yazar yapabilmek bana göre en büyük hedeftir 250 okur yazar diploması verdiğimiz kişilerin ortalama yaş ortası 18-35 yaş arasıdır. Biz bunların mutluluğunu yaşıyoruz okur yazar diploması alırken kendi yazmış oldukları metni bize okuyorlar buda bizi çok mutlu ediyor. Sosyal belediyecilik içersinde yapmış olduğumuz bu hareket Türkiye’de ve şehrimizde gerçekten tek anlamıyla yerini bulmuştur. Adım adım Karabük iyi bir yerlere taşınmaya başladı iyi bir gidişatımız var inşallah bu birliktelimiz ve beraberliğimiz önümüzdeki yıllarda da devam eder beraber müşterek çalışmalarımız devam eder biz de sizlere elimizden geldiği kadar hizmet vermeye devam ederiz dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Karabük belediye Başkanı Rafet vergili, Karabük belediye başkan yardımcısı Fatma danışman, MHP il başkanı Burhanettin Aslan, Karabük halk eğitim müdürü dursun Yeşilova, Öğlebeli muhtarı İsmail alp boğa ve Osman Natıroğlu’ndan aldılar. Ardından ise kursiyerlerin kurs süresi boyunca elde ettikleri el emeği göz nuru ürünleri sergilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin