Karabük Postası tarafından
18 Ekim, 2023 22:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Suudi Arabistan’dan vatandaşlarına Lübnan’ı terk edin çağrısı

Suudi Arabistan’ın Beyrut Büyükelçiliği, vatandaşlarına Lübnan’ı terk etmeleri çağrısında bulundu

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Lübnan’dan İsrail topraklarına aralıklarla saldırılar devam ediyor. Suudi Arabistan’ın Beyrut Büyükelçiliği, bölgedeki son gelişmelerin ardından vatandaşlarına derhal Lübnan’ı terk etmeleri çağrısında bulunarak, Lübnan’a seyahat uyarısı yayınladı. Büyükelçilik ayrıca, Lübnan'daki vatandaşlarına dikkatli olmaya ve toplantı veya gösterilerin yapıldığı yerlerden uzak durmalarını istedi. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Artvin’in Borçka ilçesinde arı kovanları gece sel suları ve heyelana kapıldı

Artvin’in Borçka ilçesinde iki gündür tesirli olan sağanak yağışların akabinde meydana gelen sel ve heyelanda arıcılıkla uğraşan Refik Kahraman’a ilişkin çok sayıda arı kovanı telef oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Artvin genelinde iki gündür tesirli olan sağanak yağışlar sonrası Borçka ilçesinde sel ve heyelanlar meydana geldi. Gece tesirini sürdüren yağışların akabinde yamaçtan gelen sel suları ve toprak kütlesi Refik Kahraman’a ilişkin arı kovanlarını önüne kattı. Olayda çok sayıda kovan su ve çamur altında kaldı, kimi kovanlar ise devrilerek kullanılamaz hale geldi.
Heyelan sırasında bölgede bulunan Refik Kahraman ve babası, yaşananları çaresizce izlemek zorunda kaldı. O anlar, Refik Kahraman tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin