Bartın’da süs havuzuna tuvaletini yapan adamın akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Havuz, deterjan ve tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.
Yukarıçarşı mevkiinde bir şahıs süs havuzuna tuvaletini yaptı. Sokak ortasında gündüz vakti aralarında kadınların da bulunduğu onlarca kişinin gözü önünde meydana gelen olayın ardından süs havuzundaki su boşaltıldı. Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce deterjan dökülen havuz, tazyikli su ile temizlendi. Bir süre boş tutulacak olan havuzun yeniden temiz su doldurulmasının ardından hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.
Olayın ardından yürütülen çalışmada şahsın kimliği belirlendi. Ailesine teslim edilen şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı, bu nedenle de adli ya da idari bir işlem yapılamadığı öğrenildi.


Süs havuzuna tuvaletini yapan adamın akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı
AK Parti, Akçakoca Belediyesindeki başkanlık seçimi için aday çıkaracak
DÜZCE (İHA) – AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın yerine belediye meclisinde yapılacak seçimde aday çıkaracaklarını bildirdi.
“İrtikap” suçlamasıyla tutuklanan CHP’li Fikret Albayrak’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından, Akçakoca Belediye Meclisi’nde yeni başkanın belirlenmesi için 1 Haziran Pazartesi günü yapılacak seçime yönelik siyasi partilerin çalışmaları sürüyor.
AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılan İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, partililerle bayramlaştıktan sonra sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni başkanın belirleneceği seçimde parti olarak aday çıkaracaklarını belirten Şengüloğlu, sürecin AK Parti Genel Merkezi tarafından titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.
Şengüloğlu, kamuoyunda farklı değerlendirmelerin yapıldığına işaret ederek, “Genel merkezimizin işlettiği bir süreç var. O süreç üzerinden gidiyoruz. Bu görev hangi kardeşimize nasip olursa Rabbim onun için kolaylıklar versin. İnşallah şeffaf şekilde bu süreci yöneterek, görevini iyi şekilde yapabilir. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek olacağız. Daha çok gayret edeceğiz, daha çok Akçakoca için mesai harcayacağız. Hep beraber inşallah Akçakoca’yı hak ettiği noktaya ulaştırmak için var gücümüzle gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

