Sürücünün dikkati bayılan vatandaşı ezilmekten kurtardı - Karabük Haber Postası
Nurettin Acar Avatarı
Nurettin Acar tarafından
15 Ocak, 2021 08:17 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücünün dikkati bayılan vatandaşı ezilmekten kurtardı

Karabük’te sağlık çalışanı çift, yolun karşısına geçtiği sırada baygınlık geçirmesi sonucu yerde yatan şahsı ezilmekten kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay Safranbolu-Karabük karayolu Şehit Ateşe Bulvarı’nda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş karayolunda yere yığıldı. Mesaiden çıkan sağlık çalışanları Erdal ile Münevver Yılmaz çifti, araçları ile evlerine giderken yerde yatan şahsı fark edip durdu. Diğer araçların durmadığını fark eden çift, şahsı yol kenarına çekip ilk müdahaleyi yaparak durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yerde yatan şahıs hastaneye kaldırıldı.
Erdal Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada yüz üstü yatan şahsı görünce durduklarını belirterek, genel durumunu kontrol ettiklerini söyledi.
Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin