Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:03 tarihinde yayınlandı
0

Sürücüler yollarda, sağlıkçılar ve hastalar da hastanede Atatürk’ü andı

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiği anda Karabük’te hayat durdu. Yollarda sürücüler araçlarının başında, sağlık çalışanları ve hastalar ise hastane içinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulundular.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümünde Karabük’te hayat 1 dakikalığına durdu. Saatler 09.05 olduğunda Demirçelik kavşağında sürücüler, araçlarından inerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Siren sesinin ardından saygı duruşunu sonlandıran sürücüler, araçlarına binerek yollarına devam etti.
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise doktorlar, sağlık çalışanları ve hastalar ise hastane içinde saygı duruşunda bulunarak, istiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu.

Basliksiz 7 kopya 7

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kural ihlali yapan bin 270 surucuye ceza JeDsps24
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da kural ihlali yapan bin 270 sürücüye ceza

Bolu’da kural ihlali yapan bin 270 araç ve sürücüsüne idari ceza kesildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kazaları en aza indirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede trafik ekipleri, 4-10 Mayıs tarihlerinde il genelinde belirlenen noktalarda bin 366 uygulama gerçekleştirdi. Denetimlerde 31 bin 331 araç ve sürücüsü kontrol edildi, kural ihlali yaptığı tespit edilen bin 270 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin