Sürücüler yollarda, sağlıkçılar ve hastalar da hastanede Atatürk’ü andı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücüler yollarda, sağlıkçılar ve hastalar da hastanede Atatürk’ü andı

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiği anda Karabük’te hayat durdu. Yollarda sürücüler araçlarının başında, sağlık çalışanları ve hastalar ise hastane içinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulundular.
Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yıl dönümünde Karabük’te hayat 1 dakikalığına durdu. Saatler 09.05 olduğunda Demirçelik kavşağında sürücüler, araçlarından inerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Siren sesinin ardından saygı duruşunu sonlandıran sürücüler, araçlarına binerek yollarına devam etti.
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise doktorlar, sağlık çalışanları ve hastalar ise hastane içinde saygı duruşunda bulunarak, istiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu.

Basliksiz 7 kopya 7

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbude inovasyon ve girisimcilik zirvesi duzenlendi X7TDkzA3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’de inovasyon ve girişimcilik zirvesi düzenlendi

Karabük Üniversitesi’nde (KBÜ) düzenlenen “Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi 2”, mühendislik öğrencilerini sektörün deneyimli isimleriyle bir araya getirdi.

Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından organize edilen etkinlikte, sanayinin dijital dönüşümü, endüstriyel otomasyon çözümleri ve akıllı mobilite gibi güncel konular ele alındı.

Zirvenin ilk oturumunda otomasyon ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Talha Eroğlu ile Atacan Yücel konuşmacı olarak yer aldı. Katılımcılar, teknik bilgi birikiminin müşteri odaklı çözümlere dönüştürülmesi ve sanayide dijital dönüşümün dinamiklerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İkinci oturumda robotik ve endüstriyel otomasyon sektöründe görev yapan Işılayhan Topçuoğlu, öğrencilik yıllarından profesyonel kariyerine uzanan süreci anlattı. Topçuoğlu, uluslararası firmalara sunulan özel makine çözümlerine değinerek öğrencilere kariyer planlaması konusunda önerilerde bulundu.

Günün son oturumunda ise otomotiv ve tasarım mühendisliği alanında çalışan Seçkin Çakır, akıllı mobilite, yazılım, araç geliştirme ve tahrik sistemlerindeki güncel gelişmeleri öğrencilerle paylaştı.

Etkinlik, mesleki tecrübelerini geleceğin mühendisleriyle paylaşan konuklara günün anısına hediyelerinin takdim edilmesi ve kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin